{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Co s kredity? Otevírej bedničky!

Napsal Whoik dne 04.02.2023 pro sekci GS
Minulý rok jsme představili po dlouhých přípravách kreditový systém, který odměňuje věrné hráče Gamesites.cz. Každý, kdo hrává na našich serverech nebo si jen přijde popovídat na Gamesites Teamspeak server, dostává automaticky kredity. A za ně si pak může vybrat zajímavé odměny. Nyní však přichází nová možnost, jak se svými kredity naložit. Přichází totiž výherní stránka Gamesites.cz!

Když jsme v létě představovali kreditový systém, již jsme měli v hlavách další možnosti, které kredity skýtají. Nyní přichází realizace prvního cíle, kterým je web, kde to budete moci se svými kredity pořádně roztočit. Otevírání bedniček má v CS:GO již dlouhou historii a my na ni navazujeme. Připravili jsme si totiž bedničky ve formě balíčků, které budete moci za své kredity otevřít. Každý balíček v sobě ukrývá položky, které byste si mohli za kredity pořídit, avšak nyní je můžete získat i levněji. Co je k tomu potřeba? Mimo dostatku kreditů snad jen to štěstí.

WIN.GAMESITES.CZ

Kredity se nedají nijak koupit a zůstane to tak i nadále. Jediná možnost, jak je získat, je hrát aktivně na serverech. V blízké budoucnosti přijde realizace dalších plánů, které vám nabídnou další možnosti pro zisk kreditů. Na stránce aktivace si máte možnost pořídit vytoužené itemy za kredity již nyní. Ale pokud si chcete i trochu zagamblit, toto je příležitost právě pro vás. Cena balíčků je pro začátek nastavena benevolentně, abyste měli větší šanci vyjít ze souboje se spinnerem pozitivně.

Každý balíček obsahuje všemožné položky, avšak jejich pravděpodobnost padnutí je pro každý balík nastavena samostatně. Pokud se stane, že vám padne některý z předmětů, který již máte anebo který jen nechcete, můžete jej z vašeho inventáře prodat. Samozřejmě za část ceny jeho reálné hodnoty. Abyste mohli balíčky otevírat, musíte se na stránce přihlásit. Váš steam účet je propojený s vaším účtem kreditovým, a proto hned zjistíte, kolik kreditů máte na kontě a jak moc si můžete dovolit gamblit.

Ať už hrajete na 1.6ce, na Gočkových serverech anebo chodíte jen na Teamspeak server (ts.gamesites.cz), každá sekce má připravené své vlastní odměny. V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. A nyní nezbývá než popřát hodně štěstí!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4609x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář