{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Umíš surfovat? Přijď to dokázat na turnaj!

Napsal Whoik dne 27.02.2023 pro sekci CS:GO
Po minuloročním velkém updatu Surf serveru je tady další událost týkající se tohoto serveru. Tentokrát se jedná o turnaj, kde každý bude moci ukázat svůj skill. Bude se konat v sobotu 4. 3. v sobotu, nicméně kapacita je omezená, a proto se nezapomeňte registrovat už teď!

Surf turnaj není úplnou novinkou na Gamesites, nicméně nyní se očekává účast těch nejlepších z nejlepších. Patříš mezi ně i ty? To se můžeš dozvědět už tuto sobotu 4. 3. v 17 hodin na našem Surf serveru, který bude z důvodu konání soutěže po dobu jejího trvání uzamčen. Do té doby je však ještě dost času a vy jej můžete věnovat třeba tréninku. Samozřejmostí jsou odměny pro ty nejlepší surfery, kteří budou odměněni pořádným množstvím kreditů. Do turnaje je potřeba se registrovat na gslize!

Průběh Surf turnaje

Turnaj se hraje vyřazovacím systémem, kdy z každé mapy bude vyřazeno určité množství účastníků. Ve chvíli, kdy zbyde ve hře pouze pět hráčů, se rozhodne na dvou finálových mapách. Mapy jsou již nyní určeny, proto si je můžete jít vzykoušet na náš surf server (82.208.17.102:27112) a naučit se každý centimetr mapy. Neboť často i setiny sekundy mohou být rozhodující.

Odměny pro nejlepší surfery:

1. místo: +1000 kreditů + Speciální TAG na server + Výherní ikonka na TS + VIP na 1 měsíc
2. místo: +800 kreditů + VIP na 1 měsíc
3. místo: +600 kreditů + VIP na 1 měsíc

Autor: Whoik; Zobrazeno: 959x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář