{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft server s wipem a MEGA eventem

Napsal Whoik dne 13.03.2023 pro sekci MC
Po dlouhé době se dočkal Minecraft server velkého wipu, který přináší unikátní novinky a také soutěž v podobě eventu o zajímavé ceny. Nastal tak čas se opět ponořit do velkého světa Minecraftu plného kostiček a užít si spoustu zábavy!

Již je to nějaký pátek, kdy se na našem Minecraft serveru uskutečnil wipe, a proto je to celkem velká událost, která si zaslouží pozornost všech hráčů. Někteří již možná na Minecraft zanevřeli, ale není lepší čas na návrat, než právě po wipu. Zároveň se navíc již za necelý měsíc uskuteční velký event, kde si to budete moct rozdat proti ostatním o zasloužené ceny. Tento mega event se stane skutečností v sobotu 8. 4. v 17 hodin a samozřejmě jste všichni zváni ukázat svůj skill na několika parkurových drahách.

Ano, v tomto eventu se bude hodně běhat, skákat a zřejmě také padat. Ale ani případný neúspěch na jednotlivých překážkách vás nebude muset mrzet, neboť dráhy jsou tak dlouhé, že je velká pravděpodobnost, že také váš soupeř skončí na zemi a vy jej ještě doženete. Hrát se bude přímo na Survival serveru (survival.gamesites.cz), kde jsou již nyní připraveny dráhy pro tuto velkou událost. Hraje se o ceny v podobě VIP a kreditů, a proto neváhejte a registrujte se na GSLize do turnaje již nyní.

Ještě si pojďme říct pár slov ke zmíněnému wipu, který přinesl několiv změn a novinek. Především byly vylepšeny questy, které najdete po napsání /quest. Tento příkaz vám také odhalí nově přidané custom enchanty k získání. Byly zprovozněny Ender perly a Chorus fruit. A od nynějška bude probíhat pravidelný wipe endu. Další příkaz /vote vám umožní hlasovat hned na čtyřech hlasovacích sevrerech a příkaz /market vám nabídne ke koupi upgrady na custom enchanty. Zároveň tam najdete také info tutorial týkající se těchto custom enchantů. Těšíme se na vás jak na serveru, tak i na velkém eventu!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1140x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář