{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Reset ranků na TTT a jejich nový design

Napsal technyk dne 23.03.2023 pro sekci CS:GO
Není to tak dlouho od doby, co se na našich Jailbreak serverech objevil nový rankovací systém. TTT servery se tomuto novému systému také nevyhnou a již tento týden naleznete na TTT serverech totožné ranky, ve kterých můžete nejen soutěžit se svými kamarády, ale také získat šanci vyhrát špičkové ceny!

Nový rankovací systém na Jailbreaku již jistě všichni dobře známe a byla by škoda ho limitovat jen na Jailbreak sekci. Proto naše TTT servery nezůstávají pozadu a přinášejí změnu, která vám nejen zpřístupní 70 nových ranků, ale i udělí jedinečnou možnost rozšířit stav svých kreditů o několik cifer! Již tento pátek 24.3.2023 vám totiž nahradíme starý CS:GO rankovací systém zbrusu novým rankovacím systémem, který jste doposud mohli vidět na našich Jailbreak serverech.

Oč se jedná?

Rankovací systém na TTT serverech nyní bude kompletně změněn. Nové ranky totiž budou mít mnohem barevnější design a k tomu jich bude o mnohem víc! Ranky budete nadále získávat pomocí systému skóre, který doposud na našich serverech sloužil stejně. Tento systém je kompletně závislý na systému karmy. Zkrátka a jednoduše: pokud budete na serveru dělat neplechu, skóre i rank vám poklesne dolů. Naopak, pokud budete úspěšně plnit cíle vaší role, skóre i rank vám vzroste vzhůru. Jelikož bude odteď mnohem obtížnější získat nejvyšší rank než kdy předtím, tak se vám do skóre nyní začne počítat i aktivita na serveru.

V tomto updatu uslyšíte pouze jednu smutnou zprávu: veškeré stávající ranky budou zcela resetovány. Všichni tak mají tedy stejnou startovní čáru a můžete tak soutěžit s ostatními hráči o tom, kdo dosáhne vyššího ranku.

Odměny pro nejaktivnější z vás

Jelikož nechceme nechávat hráče v chudobě po zásahu gamblingové horečky z nedávného přírůstku ke kreditovému systému, rozdáváme stovky kreditů těm nejaktivnějším z vás. Dostat se na rank 70 bude velká výzva, a proto odměníme první 3 hráče skvostným přírůstkem k jejich kreditovému kontu. První hráči, kteří dosáhnou ranku 70, budou odměněni následovně:

1. hráč: 2500 kreditů
2. hráč: 1500 kreditů
3. hráč: 1000 kreditů

Tyto kredity můžete využít hned v několika cestách! Buďto můžete zamířit do místního "kasína", kde můžete za kredity vytočit z bedniček úchvatné výhry, či si za ně můžete koupit výhody na libovolný server.

Dosavadní králové ve skóre

Ani současní nejlepší hráči neodejdou s prázdnou. Top 5 hráčů s nejvyšším skóre od posledního resetu si odnesou domů 600 kreditů. Odměna pro tyto hráče bude automaticky přičtena na jejich SteamID. Gratulujeme tedy následujícím hráčům: 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář