{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Double Credit Týden na GG a DM (28.4.-8.5.)

Napsal Whoik dne 27.04.2023 pro sekci CS:GO
Náš kreditový systém je již dobře znám většině našim hráčům, a proto jej netřeba představovat. Co je ale potřeba představit je naše novinka v podobě Double credit týdnu. Asi tušíte, že tato akce znamená dvojnásobný počet kreditů pro hráče za hraní na serverech. A je tomu opravdu tak.

Dvojnásobný počet kreditů si za svou aktivitu na serverech odnesou úplně všichni hráči, kteří stráví na serverech alespoň 15 minut. Přesně to je totiž čas, za který vám je udělen 1 kredit. V tomto týdnu to ale budou kredity dva a vy si tak rychleji proklestíte cestu ke kreditům, které můžete využít k pořízení výhod anebo třeba k doplňkovým hrám na naší výherní stránce. Je to první akce svého druhu, ale netýká se všech serverů. Proto nastal čas podpořit kvalitní, ale ne tak hrané servery Deathmatch a GunGame.

FFA DM ★ MultiCFG ★ 128T - 82.208.17.102:27902
GunGame ★ EXXXTRA ★ 128T - 82.208.17.59:27378

Ano, od pátku 28.4. do pondělí 8.5. máte šanci právě na těchto serverech získat dvojí porci kreditů. Stačí hrát a kredity se samy připisují na vaše konto. Tak jednoduché to je. Samozřejmě se těšíme na vaši návštěvu a věříme, že těmto serverům zůstanete věrni i po konci této akce.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 953x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář