{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Danger Zone turnaj otevírá své brány

Napsal Whoik dne 01.05.2023 pro sekci CS:GO
Danger Zone poměrně neodmyslitelně patří k CS:GO, avšak jeho popularita je poměrně sporná. Každopádně jako zpestření běžné hry funguje dokonale, a proto jsme si pro vás připravili turnaj právě v této disciplíně. Věříš si, že zůstaneš jako poslední naživu? V sobotu se budeme těšit.

Historicky první turnaj v Danger Zone se na Gamesites uskuteční již tuto sobotu, 6. 5. v 17:00. Registrace jsou již otevřeny a místo se najde pro každého, kdo se opováží vstoupit do naší zóny nebezpečí. V době turnaje je nutné být připojen na našem Teamspeak server (ts.gamesites.cz), kde nahoře v turnajové roomce dostanete informace ohledně průběhu hry. My již můžeme prozradit, že se budou hrát tři hry a výpočtem výsledných umístění se určí vítěz.


Registrace

Danger Zone Cup
6. 5. 17:00

Kdo netuší, v čem se skrývá kouzlo Danger Zone, jistě už někdy slyšel o Battle Royal módu. Ať už z jiných her nebo z jiných spojitostí. Je to mód hry, kdy je cílem zůstat jako poslední naživu. Nemusíte zabít nejvíce protihráčů, stačí prostě přežít. Každý tak může zvážit, jaká taktika je pro něj nejlepší. A každý může zvážit, jestli chce zabojovat o vítěznou odměnu v podobě 1000 kreditů, ikonku a VIP na 4 měsíce! To je cena pro vítěze a samozřejmě i další dva v pořadí dostanou jak kredity, tak VIP.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1145x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář