{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Diaz

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Po delší době tu máme další interview! Tentokrát se budeme moci něco dozvědět o Diazovi - o šerifovi a hlavním cheathunterovi, který na GameSites působí úctyhodnou dobu. Více naleznete v článku...

eFkacko.ꜘ︠: Ahoj Diazi, tak i na tebe přišlo, máme tu další interview. Těšíš se, nebo jsi nervozní, aby jsi neodpověděl na něco špatně a později toho litoval? :D

Diaz: Ahoj, to víš, že se těším, kdo by se na interview netěšil :D. Určitě tu bude hrát svou roli tréma :). Nejsem moc zvyklej na takovéto otázky v podobě interview :) .

eFkacko.ꜘ︠: Fájn, tak jdeme na to. Zpočátku se nám trošku představ a rovnou nám uveď tvé záliby a koníčky.

Diaz: Znova ahoj :). Jmenuji se Pavel, tento rok mi bude 23 let, bydlím v Moravských Budějovicích, kde tam taktéž pracuju jako Programátor laserovo - svařovacího robota. Jsem vyučen v oboru Mechanik - seřizovač NC a CNC strojů. Mezi mé záliby patří samozřejmě počítače, fotbal, auta , ženy, cestování a bowling. Ve volné chvíli hraju fotbal, stahuju filmy :). Rád koukám na anglický fotbal a hraji poker (live, internet).

Zleva: Oupa, Lulka, Lakky, Diaz, Technik

eFkacko.ꜘ︠: Ty koukáš na anglický, já na španělský... :D Když jsme u toho pokeru, máš nějaké výsledky, vyhrál jsi už někdy něco?

Diaz: Pořádně ani ne. Hrával jsem dost často v kasinu společně s českými a něměckými hráči, takže jsem se spíše v tom pokeru zaučoval. Kdyby jsi viděl, jak to někteří hráli… tak by jsi taky nic dlouho nevyhrál :D. Jinak momentálně hraju poker jen Online. Dříve to bylo po hospodách nebo v kasinu, ale od té doby, co pracuji, tak není čas :). Mezi moje TOP poker turnaje patří: Zapsáním se do Guinessovy knihy rekordů na Pokerstaru, kde jsem se registroval do turnaje, v němž bylo v jednom turnaji zaregistrováno více jak 200 000 lidí. Dále potom hra u stolu s Miss 2008 Eliškou Bučkovou <3.

eFkacko.ꜘ︠: Mmmmm, tak to ti závidím! Ale nezávidím ti, že jsi se nemohl vůbec soustředit na hru... :D Dobře, přejdeme na další metu. Tradiční otázka, jak jsi se dostal k CSku?

Diaz: K CSku jsem se dostal na základní škole ve 4. třídě společně s několika mýma spolužákama, kde jsme v počítačové učebně  narazili na tehdejší verzi  1.5. Natolik nás to všechny uchvátilo, že jsme vždy v počítačové hodině hráli proti sobě. Hráli jsme všichni po Lanu, jelikož všechny počítače byly spolu propojené.

eFkacko.ꜘ︠: Od 4. třídy? Joooo, tak to je úctyhodná doba, být pořád věrný Counter Striku. A jak jsi se dostal ke GameSites? :)

Diaz: Samozřejmě si nemysli, že jsem byl tu celou dobu až doteď věrný CSku :D. CS mě přestalo bavit asi od 8 třídy do 2. ročníku Střední školy, začal jsem se věnovat několika verzím FIFA online. Ke Gamesites jsem se dostal s mým kamarádem, bývalým Server adminem tu na GS (DuckMaster / Ske11e7on). Přišlo na nás období, kdy jsme chtěli zase hrávat Csko. Hledali jsme na internetu nějaký War3FT server a našli jsme ho tu na GS, kde hrávalo dost lidí a řekli jsme si, že tu budeme prostě hrát :).

eFkacko.ꜘ︠: A jak jsi přišel k admin právům na GS? Někdo tě přemluvil, nebo si se chtěl prostě stát adminem a pomáhat portálu?

Diaz: To bylo tak… :D že DuckMaster dostal z ničeho nic práva na těch War3FTech a já jsem mu samozřejmě záviděl a chtěl jsem je taky. :D Takže to bylo po usilovném spamování :D. Byl jsem samozřejmě aktivní na serveru a pravidla jsem ovládal, takže mi to bylo potom nahozeno :).

eFkacko.ꜘ︠: Takže jak dlouho jsi součástí portálu?

Diaz: 3 roky a 3 měsíce.

eFkacko.ꜘ︠: Za tu dobu jsi urazil pěkný kus cesty. Pověz, jaké pozice a funkce jsi postupem času zastával, a co vlastně vykonáváš na GS dnes?

Diaz: Je to dlouhá cesta :) a snad ještě bude delší . :) Takže jak asi znát z minulé odpovědi, tak jsem dostal práva na War3FT, takže z toho vyplývá admin. Skoro po roce se objevil nový mod Furien, kde jsem byl vybrán na pozici server admina. Po roce strávené této funkce, jsem dostal Hlavního Server Admina na zmiňovaných Furienech. Za nějaký měsíc jsem se dostal do výběru cheathunter týmu. Po ukončení minulých hlavních cheathunterů, jsem převzal jejich pozici. Potom jsem dostal nabídku od Garlina na pozici šerifa. Před měsícem jsem se bohužel musel vzdát HLSA Furienů, měl jsem k tomu osobní důvody. Takže momentálně zastávám zbylé pozice a to je šerif a hl. cheathunter. Musím říct, že jsem byl dosti vytížený, když jsem měl všechny tyto funkce na starosti :D.

eFkacko.ꜘ︠: Říkáš, že jsi byl vybrán na post server admina. Na tuto funkci tě dosadilo vedení, nebo tehdejší HSA furienu?

Diaz: Na tuto pozici mě nahodilo vedení. Nejsem si jistý, ale v tu dobu se i nahazoval HLSA, takže mě nemohl vybrat. :D

eFkacko.ꜘ︠: A kdo byl nakonec zvolen HSA furienů, po němž jsi ho řádně zastoupil v této funkci obdivuhodnou dobu?

Diaz: Byl to Hitmenko.

eFkacko.ꜘ︠: Hl. cheathuntera jsi získal po odchodu Lakkyho. Jak jsi se ale stal hl. cheathunterem, opět tě dosadilo vedení, nebo sám Lakky? Jaký máš vůbec vztah s Lakkym, určitě ho dobře znáš i osobně, kde jste se potkaly na mnoha srazech, nemám pravdu?:)

Diaz: Částečně mě dosadilo vedení s Lakkym :). Z počátku jsem si nebyl jistý, jestli tuto zodpovědnou pozici budu zvládat, ale jak tak můžeš zpozorovat, tak se daří :). Za mé doby se tu vystřídalo dost cheathunterů, samozřejmě někteří tu jsou i dodnes :).  Musel jsem nastolit cheathunterům nějaký řád, který musí jasně dodržovat, jinak by to tu nemohlo fungovat. Momentálně mám asi nejkvalitnější cheathunter team, který řeší vše ohledně cheatingu tak rychle, že se nestačím ani divit :). Unbany dostávají hráči do 24 hodin po dodání dema od admina, což je hodně dobré na náš herní portál. Co se týče vztahu s Lakkym, tak máme dobrý vztah, sešli jsme se spolu na dvou srazech a skvěle se spolu bavíme, jako rozumní lidi, samozřejmě se i hodně nasmějeme :D:). Lakkyho moc uznávám. Však sami víte, co vše pro GS udělal. Dokázal si splnit svůj vlastní sen a proto musel z GS odejít. Nedávno se vrátil opět zpět a je zase v plné formě. Je to kamarád, pohodář, rozumný a vstřícný člověk, který umí pomoci a je nedílnou součástí pro tento portál.

eFkacko.ꜘ︠: To věřím...ale i ty jsi nepostradatelná součástka chodu tohoto portálu!:) A teď klasická otázka, která padne při každém interview. Jak jsi se dostal ke svému nicku Diaz?

Diaz: Jsem rád za tuto otázku :). Můj nick vznikl ze hry GTA Vice City, kde byl úkol zabít mafiánského bosse Diaze, který měl velkou vilu, zahradu a několik aut. Nick tohoto bosse se mi natolik zalíbil, že jsem si ho převzal do CSka :D;).

eFkacko.ꜘ︠: Tak to je velice vtipné :D. A co říkáš na tamní adminy a chod celého portálu?:)

Diaz: To ano :D. Máme tu přes 600 adminů, kteří dělají svoji práci a udržují chod serverů, kterých máme taky nespočet. Skoro více jak polovinu znám nebo jsem s nima byl někdy v kontaktu, když něco ode mě potřebují, nebo já od nich. Na našem TeamSpeaku jsme suprová parta, navzájem si pomáháme, hrajeme gathery i jiné hry či soutěže. Tam se můžeme více poznat a udělat si na každého vlastní obrázek. Pak jsou tu i jiné případy adminů, co jsou schopni cheatovat na serveru či vybanovat celý server, takže tyto lidi ani nepočítám mezi adminy. Ale hlavní je to, že každý server má svoje adminy a pokud ti, dělají to, co se od nich žádá, tak můžeme být rádi za to, kde GS momentálně je. Nebýt schopných adminů, tak by tu GS ani nebylo... Samozřejmě při tomto musím zmínit i obyčejné hráče, kteří zaplňují každodenně naše servery, těm patří VELKÉ DÍKY.

eFkacko.ꜘ︠: Když jsi načnul ty lidi, tak s kterými konkrétně trávíš nejvíce a nejraději čas?

Diaz: Tak s kým nejvíce trávím čas, to se asi nedá říct, jelikož na teamspeaku jsem každý den skoro s někým jiným :D. To bych tu musel asi vyjmenovat všechny adminy :D. Nejraději trávím čas s těma lidma, se kterýma jsem se osobně několikrát viděl :) a se kterýma zažiju hodně srandy. Samozřejmě Lulka :), Andurit (Andurito burito), Who am I ?!, Garlin, Noblemar, Lakky, New Stoupa, Oupa, Dirty a samozřejmě ty :D:) a všechny lidičky, které jsem poznal na srazech :).

eFkacko.ꜘ︠: Srazy...na tohle téma jsem čekal, až se k němu dostaneme. To, že srazy byly super, že tam byli prima lidi, známe... Ale nechceš nám říci něco, co ti utkvělo v hlavě, něco zajímavého, vtipného, pikantního, co se stalo na srazu?

Diaz: První sraz u Jery mi utknul v hlavě nejvíce, jelikož jsem tu poprvé potkal některé lidi, se kterýma se setkávám při dalších srazech. Co tam bylo nejzajímavější a vtipného? Asi Garlin, když tam usnul na židli a chrápal tolik nahlas, že byl slyšet po celé chatě :D. Další sraz v Ostravě, kde nějaký admin při bowlingu hodil bowlingovou kouli do vedlejší dráhy :D. Vše vtipné co se na srazech událo, se nedá popsat, jelikož já jsem se tam smál pořád :D, hlavně s Lulkou ;) :D. Každý sraz je vždy něčím jiným, noví lidi, nové zážitky, nové informace o ostatních a jiná zábava. Kdyby bylo více adminů na srazech, určitě by zažili hodně srandy, takže doporučuju jet na další :). Kdyby jsi chtěl vědět vše, co se dělo na srazu, určitě by se to nevešlo ani do interview :D, takže tu nebudu nic dalšího psát. Takže moje moto: Pokud nepřijedeš, nezažiješ.

eFkacko.ꜘ︠: Je ještě něco, co ti leží na srdci, co by jsi chtěl sdělit adminům a popřípadě hráčům?

Diaz: Tak jasně :). Určitě rád něco sdělím na konci tohoto interview. Jako každý normální člověk, chci každému hráčovi i všem, kteří se podílejí na chodu portálu, tak aby jste ten virtuální svět nebrali vážně, jak ten reálný. Máte spoustu možností, jak využít volný čas, jít ven, buďte s lidmy, které máte rádi nebo si obstarat jinou zábavu či koníček. Užívejte si život, protože život máme každý jen jeden. Ještě když jsem ten Hl.Cheathunter, hrajte férově, necheatujte, protože my vás stejně odhalíme :). V poslední řadě chci všem poděkovat za to, že jste mi umožnili dojít až tak daleko na tomto portále a děkuji všem, které jsem mohl  přes portál osobně či virtuláně  poznat :) <3 <3.

eFkacko.ꜘ︠: Tak, a teď tradičních 5 otázek:

 

 eFkacko.ꜘ︠: Oupa x Stoupa

Diaz: Oba, ale momentálně vede Oupa, jelikož jsme se spolu dohodli, že Stoupa je Kokůtek :D

 

eFkacko.ꜘ︠: M4A1 x AK47

Diaz: AK47

eFkacko.ꜘ︠: Clasic gather x Knife gather?

Diaz: Asi oba, ale spíš 40%-60% (vede knife gather)

                      

eFkacko.ꜘ︠: Chealsea x Liverpool

Diaz: Jednoznačně Chelsea

eFkacko.ꜘ︠: Kdyby jsi se měl vzdát jedné z pozic šerif x hl. cheathunter, co by to bylo?:)

Diaz: Ani jedno :) :)

 

eFkacko.ꜘ︠: Dobře, Diazi, děkuji ti za Tvůj čas. Měj se hezky, ahoj :).

Diaz: Já taky děkuju, čau čau. :)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář