{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jsi nejlepší JB hráč na Gamesites? Dokaž to!

Napsal PuNko dne 17.05.2023 pro sekci CS:GO
Hodnotit skill hráčů na Jailbreaku je poměrně složitá disciplína. Někdo poctivě poslouchá příkazy dozorců, jiný raději rebeluje a někdo si užívá roli dozorce. Kvalitu dozorcových schopností hodnotí admini průběžně pomocí systému PRO Simon. A proto se v soutěži Top JB Player podíváme na zoubek všech vězňů, kteří si myslí, že právě oni jsou těmi nej. Pokud si to myslíš taky anebo si chceš jen užít večer plný zábavy, určitě se zaregistruj.

Co musíš udělat pro to, abychom tě vyhlásili nejlepším Jailbreak hráčem roku 2023? Prvním krokem je registrace do již založeného klání na naší turnajové stránce. Poté potvrdit svou účast 15 minut před začátkem a dostavit se na náš Teamspeak server (ts.gamesites.cz) před začátkem soutěže. Ta začíná 3.6. v 16:00 na našich vybraných CS:GO Jailbreak serverech. Všechno podstatné ohledně pravidel a průběhu turnaje se dozvíte na již zmíněném Teamspeaku ve speciální roomce nahoře před začátkem Top JB Playera.

Top JB Player

Tato soutěž má již několikaletou tradici na Gamesites a vždy jednou za rok se uskuteční dechberoucí boje, kde každá sekunda, každý centimetr, může rozhodnout o konečném vítězi. Často se může stát, že nemusí rozhodnout skill, nýbrž štěstí, a proto zveme také nováčky anebo hráče, kteří si úplně nevěří, aby i oni zkusili jaké to je poměřit síly s ostatními hráči Jailbreaku. Každopádně, i kdyby se nezadařilo, nabrané zkušenosti vám mohou pomoci třeba v příštím roce, kdy už budeme patřit mezi ostřílené mazáky.


Turnaj jako takový probíhá přímo na našich serverech, kam jsou hráči náhodně rozmístěni. Pod dozorem zkušených adminů se poté napojí do vězeňského týmu a čekají na další instrukce. Jednotlivé souboje probíhají na atrakcích na různých mapách, které však můžete z našich serverů dobře znát. Soutěž je rozdělena na fáze, kdy na konci každé fáze vypadne určitý počet hráčů. Tímto vyřazovacím systémem se postupně propracujeme do finále, po kterém již budeme moci korunovat nejlepšího Jailbreak hráče, neboli Top Jailbreak Playera za rok 2023!

Tento večer však nebude sloužit pouze k zábavě, ale ti nejlepší si mohou odnést také zajímavé ceny. Pro prvního je to VIP na 4 měsíců800 kreditů, výherní nametag v CS:GO, výherní ikonka na TS a výherní ikonka do Tabu. Ano, to je už pěkná řádka ocenění, o kterou se vyplatí zabojovat. Hráč na druhém místě získá VIP na 2 měsíce a 600 kreditů, třetí player v pořadí VIP na 1 měsíc a 400 kreditů.

Top JB Player: Sobota 3.6. 16:00
Registrace: ZDE

Těšíme se na všechny Jailbreak hráče, kteří nám přijdou ukázat svůj skill a zároveň vám přejeme hodně štěstí, které je často nezbytné pro vytoužený úspěch.

Autor: PuNko; Zobrazeno: 1594x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář