{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites.cz Counter-Strike 1.6 Cup o 10.000 Kč

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Portál Gamesites.cz ve spolupráci s Playzone.cz vám přináší turnaj ve hře Counter Strike 1.6 o skvělých 10 000 Kč! Věříme, že hráči klasického cska ještě nevymřeli a utkají se tak ti nejlepší z našich končin o pohádkovou výhru. Turnaj se uskuteční zhruba za měsíc, a proto máte ještě dost času potrénovat a dostat se do formy. Více podrobností uvnitř novinky.

Před rokem jsme již podobný turnaj hostili a dočkali jsme se skvělých zápasů a mnoha napínavých duelů. Jenže pak zasáhla komunitu CS 1.6 rána v podání nového CS:GO, které rozpoltilo tuto úzce svázanou skupinu a dobří hráči se rozprchli. Turnajů v klasickém csku ubývalo, ale stále se našli nadšenci, kteří nechtěli dát úplné sbohem klasice a stejně na tom byl náš portál Gamesites.cz.

Serverů i přes nepřízeň osudu přibývalo a stále jsme vám nabízeli kvalitní prostředí pro hraní vaší oblíbené hry. Vy jste nám to spláceli důvěrou a podporou i v těžkých časech updatu steamu nebo příchodu jiných her. A i díky vaší důvěře dnes přicházíme s turnajem, o kterém se mnohým již ani nesnilo. Turnaj o 10 000 Korun českých, nebo chcete-li 400 Euro! Navíc cenu obdrží i druhý tým v pořadí, a to 5x počítačovou hru Sniper Ghost Warrior 2. To vše ve spolupráci Gamesites.cz a Playzone.cz.

Counter strike 1.6 - Please stay alive

Hlavní myšlenkou turnaje je záchrana klasického Counter strike 1.6 i do budoucna, jelikož jeho čas ještě nepřišel. Doufáme, že tímto oslovíme a přilákáme mnoho skvělých hráčů, kteří již přesídlili k novému CS:GO, aby zavzpomínali na staré časy a zjistili, jaký poklad to opustili.

Hlavní datum je 17.6.2013. Tento den bude oslavou hry Counter Strike 1.6, zavzpomínáme na památné souboje, projdeme si historické akce legendárních hráčů a dokážeme světu, že této hry ještě není konec. Navíc zápasy našeho turnaje budou streamovány, aby se dostaly ke každému a mohli jste si tak naplno vychutnat atmosféru velkolepé podívané.

Šanci zúčastnit se má ale naprosto každý. Jedinou podmínkou je mít steam a tým, který bude čítat minimálně 5 hráčů. Na turnaj snů, jak je přezdíván mezi veřejností, se budete moci dostat pouze přes kvalifikační turnaje. Ty budou hned 4, přičemž z každého postoupí čtyři nejlepší týmy. To nám dá do výsledku 16 účastníků velkého finálového turnaje.

Jak kvalifikační turnaje, tak i finálový se uskuteční na portálu Playzone.cz. Registrace do prvního turnaje je již možná teď, avšak týden před turnajem budete muset potvrdit svou účast v administraci svého týmu. Registrace na další turnaje budou spuštěny až den před začátkem jednotlivých turnajů, aby se předešlo případným nedostavením se.

Rozpis kvalifikačních turnajů:

Turnaj vám budeme připomínat v dalších novinkách, protože do začátku zbývá ještě moře času. V tomto mezidobí trénujte, hrajte a laďte formu. To vše můžete na nějakém ze 110 serverů, které vám nabízí portál Gamesites.cz.

Na závěr slovo pořadatele a zakladatele portálu Gamesites.cz Dwandyho:

Proč vznikl tento turnaj? Již minulý rok podobný turnaj o stejnou částku a další ceny proběhl (http://www.playzone.cz/clanky/gamesites-500eu-winter-freezeout) a byla to naprosto skvělá akce. Myslíme si, že je ta pravá chvíle ukázat všem hráčům, že naše milovaná hra Counter-Strike 1.6 stále žije, a proto chceme všechny motivovat tímto dalším turnajem. V žádném případě nenecháme CS 1.6 umřít a pokud hráči projeví zájem o tento turnaj, rádi budeme podobné akce organizovat několikrát ročně. Doufáme, že se turnaj povede a zapojí se do něj jak staří hráči, kteří si rádi zavzpomínají na staré časy, tak hráči noví, ve kterých je další budoucnost této hry.

Odkaz na novinku a informace o turnaji na stránkách Playzone.cz

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář