{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites.cz cup za dveřmi!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Již tuto neděli 16.6. se uskuteční turnaj v Counter strike 1.6, který nese název Gamesites.cz cup a hlavní výhrou v něm je 10 000 Kč / 400 Euro, který pořáda portál Gamesites.cz ve spolupráci s Playzone.cz. Všechny 4 kvalifikační turnaje máme úspěšně za sebou, a tak známe všech 16 účastníků tohoto velkého souboje. Uvnitř novinky se dozvíte jména postupujících a podrobnější informace.

Hlavní myšlenkou turnaje je záchrana klasického Counter strike 1.6 i do budoucna, jelikož jeho čas ještě nepřišel. Doufáme, že tímto oslovíme a přilákáme mnoho skvělých hráčů, kteří již přesídlili k novému CS:GO, aby zavzpomínali na staré časy a zjistili, jaký poklad to opustili.

Hlavní datum je 16.6.2013. Tento den bude oslavou hry Counter Strike 1.6, zavzpomínáme na památné souboje, projdeme si historické akce legendárních hráčů a dokážeme světu, že této hry ještě není konec. Navíc zápasy našeho turnaje budou streamovány, aby se dostaly ke každému a mohli jste si tak naplno vychutnat atmosféru velkolepé podívané.

Finálový turnaj se bude hrát systémem BO3, což znamená na dvě vítězná utkání. Vítěz se potom může těšit na hlavní cenu 10 000 Kč / 400 Euro a poražený finalista si bude moci zahrát skvělou akční hru Sniper: Ghost Warrior #2.

Seznam účastníků:

Nebo také dohromady zde.

Finálový turnaj začne ve 16:00 v neděli 16.6. prvními zápasy. Pozdější fázi turnaje již budete mít možnost sledovat přes stream, a tak budete moci fandit svým oblíbeným borcům v přímém přenosu.

Odkaz na turnaj na portálu Playzone.cz je ZDE. Tímto děkujeme celému portálu a hlavně hlavnímu organizátorovi Greenerovi, díky kterému probíhá celá událost bez větších potíží.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář