{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft - výročí a novinky

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Server Creative #1 slaví na Gamesites.cz své druhé narozeniny. Máme pro vás přichystané nejedno překvapení. Zároveň si připomeneme změny, které se na serverech udály.

Minecraft oslava!

Ano! Dnes slavíme 2. výročí Minecraftu na Gamesites.cz!
Za takový úspěch vděčíme jen Vám hráčům i adminům !

Tento den se váže ke spuštění Minecraftu (i GTA a TF2) a to konkrétně Creative #1 na Gamesites.cz . Vše začalo dne 1.7.2011. Ze začátku měl server jen několik slotů, ale díky Vaší podpoře se sloty stále zvyšovaly a postupně se otvíraly nové servery. Vzpomeňme si na full Creative #1 se 100 online hráči.

Dalším podstatným krokem byl server PVP, kde jsme nechaly bojovat hráče proti sobě a oni vedou své frakce ke slávě ještě dnes. Letní prázdniny 2012 jsou zase spojené s nástupem Marketu. Zmíním i nových 10 serverů, které jsme pro Vás spustili teprve před několika týdny...

Minecraft style

 K této příležitosti jsme si pro Vás připravili menší dárečky!


Na serveru Creative #1 (IP: creative.gamesite.cz ) sa během celého týdne budou konat soutěže o kredity do Marketu , eventy , ohňostroj atd. pro Vaše pobavení !

Využijte také AKCE v MARKETU , kde získáte za stejnou cenu dvakrát více kreditů ! Tak neváhejte a využijte tuto jedinečnou šanci ! (Akce platí jen několik hodin od zveřejnění článku)

Každý den jen díky Vám dosahujeme nové rekordy v počtu hráčů (naposledy nám chybělo jen pár hráčů k překonání pomyslné hranice 500 hráčů online během jednoho okamžiku na Minecraft serverech) a tento fakt vede k postupnému růstu počtu serverů a slotů!
Snažíme se stále vymýšlat nové servery a věci, které by Vás zabavili a ty, které rádi oceníte. Vzhledem k stále většímu počtu hráčů se nám tento cíl daří plnit - ovšem to zhodnoťte Vy sami.

Během posledních dní jsme pro Vás spustili Ingame Market , kde ziskáte informace jednoduše přímo na serveru o tom, jaké výhody si můžete aktivovat!

Poslední novinkou je očekávaný "The Horse Update" neboli vydání Minecraft verze 1.6, ale o tomto updatu si povíme zase příště.

The Horse Update

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář