{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejžhavější cosplay dívky

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Po dlouhé pauze opět zdravím všechny příznivce herního světa. A co vás čeká? Nabídnu vám sérii článků, které potěší oči především pánské části čtenářů našeho webového portálu. Společně se podíváme na nejžhavější dívky světového „cosplaye“, dozvíme se něco málo o jejich postavách a odpočinete si od neustálého ťukání do klávesnice a myši. Nebudu již déle čekat, proto vzhůru mezi naše něžné pohlaví…

Cože to ten cosplay vlastně je? Je to zkratka anglických slov „costume play“, které můžeme přeložit například jako kostýmová hra. Jako cosplay potom označujeme kostým, v němž se člověk snaží vypadat jako postava z anime nebo mangy. Takovému člověku pak říkáme cosplayer. Tento trend cosplayů pochází původně z Japonska, ale v posledních letech se rozšířil po celém světě. Dokonce se pořádají soutěže ve výrobě a předvádění cosplayů. Nyní již přejděme k tomu hezčímu v mém článku.

75. Usagi Tsukino

Naši přehlídku otevíráme postavou Niny Williams ze série Tekken. Šaty, které má na sobě, ukazují postavu mnohem více z její ženské stránky, mnohem více, než můžeme vidět ve hře, kde jsou použity obtažené šaty, které vyhovují boji. Usagi Tsukino využívá předností svojí figury, svůdné šaty přes ramena mohou vést k tomu, že její soupeři v turnaji Železné pěsti poleví ve své obraně a potom…

74. Nikita Cosplay

Talim je jednou z postav, která vždy vypadá rozkošně, ale dokud se právě cosplayer nerozhodne, že bude vypadat sexy, tak sexy vypadat nebude. Nikita Cosplay proměnila roztomilost malé větrné víly Soul Excalibur do postavy opravdové sexbomby. Její ohebné tělo a svůdný pohled rozšířilo arzenál zbraní tohoto cosplaye.

73. Rosanna Rocha

Moogles jsou roztomilé malé příšerky ze světa Final Fantasy, které vypadají jako kříženec plyšového medvídka a kočky s bambulkou na konci anténky a malými netopýřími křídly. Rozkošné, že? Ale zřejmě jste nikdy neviděli Moogla tak, jak nám ho ukazuje Rosanna Rocha, která předvádí zamilovanou bláznivou příšerku, v jejím podání ovšem velmi přitažlivou a půvabnou.

72. Marie Doll

Alex Brand je jedna z mála dam ze série Gears of War, která je v akci v první linii. Má rudé vlasy, zelené oči a umí být pěkně ošklivá na Lancera. Jó, ta zamilovanost. Marie Doll  v tomto cosplayi působivě vytvořila postavu Alex, dokonce drží svého vlastního Lancera. Na první pohled vypadá jako holky, co ti dokáže pěkně nakopat prdel, ale to vlastně nijak nevadí.

71. Bad Luck Kitty

Místy je opět jedna z postav, které nám přišly sexy, když jsme byli mladší, ale teď ji můžeme vidět v novém světle, kdy se cosplayerka rozhodla představit nám ji v dospělejším oblečení (nebo neoblečení?). BadLuckKitty vypadá doslova ostýchavě v tomto ztvárnění Místy. Určitě by každý zápasil v čemkoliv, aby zapůsobil na tuto rozkošnou vodní princeznu.

70. Lie-Chee

Dragon Ball Launch se objevila v několika sériích her, a to jak na straně Dobra, tak i na straně Zla. Záleží pouze na vás, které podobě krásky dáte přednost. Lie-Chee se ve svém cosplayi rozhodla pro ztvárnění „zlounky“, které je ale s lidmi zadobře, protože se mohou vidět díky ní i z druhé strany. A upřímně, komu se tato zlá holky nelíbí?

69. Dawn Arts

Ačkoliv byl na internetu velký problém najít co nejpřesnější podobu tekkenské Zafiny, hledání stálo za to a myslím, že se vám bude líbit. Dawnarts je zde opřená v prohnutí, v motýlím oufitu typickém pro Zafinu, zatímco na nás upírá svůj ledový pohled. Tento zdánlivě opovržlivý pohled by mohl leckoho vyděsit, ale my víme, že zdůrazňuje vnitřní sílu postavy.

68. Micukohikaru

Katarina je jedním z nejlepších šampiónů v League of Legend, známá díky svým rudým vlasům a sklonům k zabijáctví. Samozřejmě jsou také velmi oblíbené její alternativní skiny. Micukohikaru si vybrala jeden ze skinů nazývaný Kitty Cat Katarina, který byl středem pozornosti na Halloweenu. Tato podoba Katariny určitě zůstane v paměti některých z nás delší dobu.

67. Kelly Jean

Lilith ze série Borderlands je Vault Hunter, která se stane sirénou. Ne sirénou, která by lákala námořníky s jejich loděmi na skály, ale je tak krásná, že má sama o sobě moc svést muže do záhuby tak jako tak. Kelly Jean dovedla podobu Lilith k dokonalosti a vypadá, že dokáže čelit tvrdým podmínkám Pandory bez potíží. Není jasné, jakým kouzlem udržuje své vlasy ve stále stejné podobě, ale zřejmě využila vlastního sirénského kouzla :-)

66. Aya cosplay

Riku je klasická japonská RPG postava, která se těší obrovské popularitě a její vzhledy jsou různé napříč různými hrami. Je tedy jasné, že nemohla být nezařazena mezi tyto top cosplaye. V našem článku se podíváme na Rikku od Aya Cosplay z Francie. Ta si vybrala postavu mocné Rikku Gullwings z Final Fantasy 10-2, kde jsou veškeré atributy propracovány do posledního detailu, ostatně jak je u cosplayerů zvykem.

To je dnes prozatím vše a jak jste asi pochopili, čeká nás několik dílů těchto cosplayových krasavic.

Zdroj: arcadesushi.com

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář