{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejžhavější cosplay dívky 2.

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Hezký den všem, opět se setkáváme u další části našeho seriálu. Myslím, že není třeba se nějak více v úvodu rozepisovat, čeká nás další desítka překrásných dívek. Vypněte csko i jiné vaše oblíbené hry a upřete svůj zrak na chvíli do našeho článku. Nechte rozehrát svoji fantazii, protřete si oči a oprostěte se od reality všedního dne. Vždyť tyto oživlé virtuální postavy přece stojí za to.

65. Jannet Vinogradova

Ryofu z Ikki Tousen nebo Battle Vixens je známá především v Severní Americe jako talentovaná bojovnice s výbornou pověstí a je velmi přátelská ke každému, o kom ví, že se mu líbí. Její báječný vzhled a výbušná povaha je přáteli vítána. Ruská cosplayerka Jannet |Vinogradova zde využila charakteristické šaty postavy i s jejími načesanými vlasy. Pronikající pohled upozorňuje ostatní, aby se nepřibližovali, ale přesto nás tato rebelka okouzluje svým vzhledem.

 

64. Eve Beauregard

I když možná zcela nechápeme smysl těch chlupatých „věcí“ na hlavě, nemůžeme jednoduše kritizovat tento báječný vzhled cosplaye Fox McCloudové. Eve Beauregardová zde vystupuje jako protagonistka Starfox, a její mnohem ženštější postoj je velmi přitažlivý. To opravdu můžeme.

 

63. Kristen Hughey

Black Cat je další postavou, která pronikla z komiksu do světa počítačových her. Felicia Harding pokračuje v tradici nejvíce vyhledávaných sex symbolů počítačových nadšenců a je schopna zamotat hlavu nejednomu mládenci. Kristen Hughey se převtělila do obtaženého obleku kočičí ženy, která svými ladnými pohyby neustále zaměstnává naše oči. A povedlo se jí to opravdu dobře.

 

62. Lola in Progress

Princezna Velvet z Odin Sphere vypadá jedinečně, není problém si představit, že najednou stojí vedle nás. Nadpozemský vzhled jejích šatů neztrácí v reálu téměř nic oproti virtuální podobě, za což jí stejně jako ostatním cosplayerkám můžeme poděkovat. Lola in Progress jako Velvet vyvažuje své vysoké podpatky držením velkých krystalů, a to přináší její postavě reálnější podobu.

 

61. Yonor

Hatsune Miku je jedním z nejpopulárnějších světových virtuálních idolů. Hraje v divadelních hrách, komiksech a má dokonce svoji vlastní počítačovou hru.  Kdo by chtěl popřít to, aby se neobjevila v našem přehledu? Singapurská cosplayerka Yonor zde představuje Hatsune Miku v plavkách, upírá svůj zasněný pohled k nebesům a vážně nezbývá než čekat na to, jaký virtuální koncert pro nás rozehraje.

 

60. Akatsuki Tsukasa

Megurine Luka je dalším z virtuálních idolů, která následovala Hatsune Miku do Vocaloidu (postava v hudebním pěveckém syntetizéru). Také se objevila ve video hře a následuje ji velké množství fanoušků. Akatsuki Tsukasa přenesla tuto virtuální sexbombu do reálného života a vylepšila její již tak atraktivní vzhled. Co víc jsme si mohli přát.

 

59. Neiliell

Miss Fortune je dalším šampionem z League of Legends, která si užívá vlny a přednáší neskutečné pirátské hlášky. Ovšem nejlepší z jejího pirátství je její bezvadný vzhled a schopnost pomoci týmu neskutečnou ohnivou silou. Neiliell je cosplayerka z Argentiny, která předvádí zatím asi nejrealističtější podobu Miss Fortune. Je zajímavé, jak dokáže proměnit svůj vzhled díky jiným šatům, ale to v tomto článku nespatříte.

 

58. Frindafrisk

Samus je jedna z prvních žen herního světa a bylo by chybou zapomenout na ni v našem malém přehledu. Proto můžeme obdivovat novou podobu „zero oblečku“, který podněcuje naši fantazii tak, jak ho předvádí Frindafrisk v postavě Samus. Cosplayerka pojala vše opravdu minimalisticky, když body paintingem představuje kombinézu Ms. Aran. Pak už jenom stačí sprcha a….

 

 

57. Masubi

Skarlet z Mortal Kombatu je krvavá rváčka stvořená pro fanoušky podobně jako favoritky Kitana a Mileena. Je nejnovější postavou v sérii, a musím říct, že je opravdu vítanou posilou. Masubi nosí rudý Skarletin oblek tak, aby se co nejvíce podobala postavě. Můžeme jen doufat, že nenajde stejnou zálibu v krvi jako její virtuální protějšek.

 

56. Koyuki

Super Sonico byla původně vytvořena jako maskot Nitro Super Sonic hudebního festivalu a společnosti Nitroplus Visual, ale nakonec účinkovala ve vlastní počítačové hře, kde ji hráč jako kameraman mohl natáčet. Nechte okukování a voyerismu, je třeba si všimnout, jak Koyuki ztvárnila postavu a dovedla ji k dokonalosti růžovými vlasy a sluchátky. Ve světě můžeme vidět spoustu verzí Super Sonico, ale tato je z nich asi nejzdařilejší

 

Brzy na viděnou u dalšího dílu.

zdroj: arcadesushi.com

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář