{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejžhavější cosplay dívky 3.

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Tak, a je tady další várka krásných děvčat a jejich počítačových postav. Je třeba pokročit dále, abychom se dostali k očekáváné top 15 nejhezčích cosplayerek. Samozřejmě, že krása a sexappeal jsou relativní a každý máme trochu jiné měřítko pro to, co se nám líbí, takže je jisté, že máte i další svoje oblíbenkyně, ale to bychom potom neměli žebříček sedmdesáti pěti krasavic, ale například 175 dívek. Proto, kdo se rád podívá nebo inspiruje a komu se cosplay líbí, vzhůru do článku…

55. Neko-Tin

Nami, z nekonečné  anime One Piece, vzhledově vychází z herní série Dynasty Warriors a zasloužila si být v našem přehledu. Kdo by se rozhodl, vydat se s ní na dalekou plavbu přes oceán, určitě by se cestou nenudil. Neko-Tin nám předvádí svou verzi Nami, vysílá na diváka svůdný pohled a dokazuje nám, že série, z které postava pochází, snad nikdy neskončí. A to je dobře.


54. Liz Katz

Tifu Lockhartovou zná pravděpodobně každý JRPG fanda od roku 1999, kdy se poprvé objevila v legendární Final Fantasy 7. Vzpomenete si na ni? Je to její vzhled, co nás nutí si na ni vzpomenout? Nebo možná fakt, že se dokázala dokonale převtělit do legendární postavy? Ať je to co chce, Tifa se nám líbí. Lil Katz ukazuje velice úsporný oděv klasicky vycházející z postavy Tif, který nám skvělě připomíná tuto ikonu herního světa.


53. Jemma Funge

Kaileena je Císařovna času ze série Prince of Persia, další ze sexy postav herního světa. Byla vytvořena podle reálné krasavice Monicy Belluci, která ji i namluvila. Pro nejednu cosplayerku je výzvou ztvárnit právě tuto postavu. Naštěstí se Jemma Funge této výzvy zhostila a podařilo se jí vytvořit cosplay hodný obdivu.


52. Love Squad (Yond)

Kasuga ze série Sengoku Basara je ninja, která při své práci využívá zabijácké dýky. Její velmi přiléhavé a odhalující oblečení jí dává velkou výhodu, protože dokáže pěkně rozptýlit soupeře během souboje. Yond z ruské cosplay skupiny Love Squad vypadá dokonale ve svém outfitu Kasugy, a nezdá se, že by měla problém s tím, jak je odhalená. Jak jste na tom vy?


51. Rose Ryan

X-23 je populární postavou z X-Menů, která skočila z televize do komiksů a také se objevuje v některých počítačových hrách. Její poslední vystoupení bylo ve hře Marvel vs. Capcom 3, kde rozervala soupeře rychlostí a vybroušeným stylem. Rose Ryan jako X-23 vypadá báječně, dokonale ovládá drápy jako by byly její součástí, a proč to nepřiznat, vypadá opravdu sexy.  Její mutantská síla jí propůjčuje schopnost být zároveň krutou i velmi atraktivní.


50. Rose Monster

Rose Monster nám předvádí, jak se dokázala převtělit do postavy z Pokémon série Černá a Bílá, do Hildy, která je v japonské verzi příběhu známá jako Touko. Příznivci Pokémonu jsou zcela jistě ohromeni vzhledem Hildy tak, jak nám ho ukazuje Rose. Proto ji také zařazujeme do našeho seriálu.


49. Jack van John

Postava Meiko není možná tolik známá jako její příbuzná Hatsune Miko. Tyto virtuální hvězdy září v již dříve zmiňovaném samplovacím zpěváckém programu Vocaloid. Jakck van John (navzdory jménu je to dívka) se nám představuje ve starší podobě Sakine Meiko, postavy z Vocaloidu, která se objevila ve hře Project Diva pro PSP.

 

48. Douzo Cosplay

Možná si ještě vzpomenete na Candy Cane od Rumble Roses, kde proti sobě v ringu bojuje houf prsatých krasavic. Ale většina z nás asi tento počin nezná, ale je příjemné vidět cosplayerky, které si vybraly toto ztvárnění. Duozo cosplay zde postrádá pro postavu tak typickou kytaru a sukni, ale přiznejme, komu to opravdu vadí.

 

47. Misa

Sona je další oblíbenou postavou z League of Legend, mimojiné i pro její dokonalé schopnosti podpory týmu. A skutečnost, že se Arcade Sona objevuje v alternativních skinech s vytuněnými zvuky a oldschoolovou herní grafikou je jenom dobře. Misa zde vypadá jako éterická bytost a tichý nemluvný hráč. Navíc mi při pohledu na obrázek připadá, že každou chvíli vyskočí ven a začne kolem nás tančit.

 

46. Angela Bermudez

Princezna What´s-Her-Name je jednou z nejvíce přehlížených herních princezen, ale své místo v našem seznamu si zasluhuje. Pro ty, kteří ji nedokáží nikam zařadit, byla tato princezna ve včelím oblečku jednou z postav série Earthworn Jim. Angela Bermudez se převtělila do postavy s dlouhými vlasy, malou korunkou a celkově dokonalým vzhledem. Chce se někdo obléct do superobleku a bojovat pro tuto princeznu?

 

Příště nás čekají například Lara Croft, Mileena z Mortal Combatu nebo také Sakura ze série Street Fighter, takže je na co se těšit.

Zdroj: arcadesushi.com

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář