{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft 1.6.2 na Gamesites!

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Minecraft 1.6.2 už konečně zavalil i naše Minecraft servery. A my si dnes v krátkosti řekneme, co nového bylo do Minecraftu přidáno a co se změnilo.Je toho opravdu hodně, takže nebudeme čekat a jdeme na to!

Tento „Mega UPDATE“  přidává do hry hodně zajímavých věcí. Jednou z nich je přidání nového zvířete, kterým je kůň. Kůň je zajímavý v tom, že si na něm můžete v klidu jezdit. Nejčastěji se vyskytují ve skupinkách na pláních. Koníka můžete najít až v 7 barevných variantách, a v 5-ti typech vypadající srsti. Aby Váš kůň vypadal lépe můžete si na něho nasadit například Iron Armo, Golden Armor nebo Diamond Armor, všechny jsou nejen krásné, ale také vašeho koně ochrání. Samozřejmě pokud máme koníky nesmí chybět také oslík. Osel má stejné vlastnosti jako kůň, ale je docela škoda, že na oslíka bohužel nenasadíme zbroj. Ovšem sice nemůže nosit zbroj, ale může nosit třeba truhlu. No a kde vlastně sehnat sedlo? Sedla najdete jen v Dungeonech.

Samozřejmě se do nové verze dostali nové blocky. Jsou to například Block of Coal (blok z uhlí), HayBale (seno), koberec, vylepšená textura Lapis Blocku, Lead (Lano, které jde použít k uchycení koně), Name Tag (jmenovka), pomocí této skvělé pomůcky můžete svého koně pojmenovat. Tyto Name Tagy se dají získat jen v Dungeonech. 

Takže tyto všechny věci si můžete vyzkoušet na našich Minecraft Serverech. Jejich IP najdeš zde: http://www.gamesites.cz/minecraft-game/servery/

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář