{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaj máme za dveřmi...

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zdravím fanoušky CTF módu ! :)
Nezadržitelně se nám blíží víkendový turnaj, na který se už dlouhou dobu všichni těšíme. Přát štěstí Vám budu na konci, nyní bych Vám ale turnaj chtěl přiblížit a nastínit jakým způsobem vůbec vše bude probíhat. Více se dočtete uvnitř novinky, takže neváhejte a klikejte. ;)

Nyní máme zaregistrovaných 26 týmů, z důvodu zrušení serveru CTF 6 je kapacita turnaje plná, ale zájemci se stále můžou registrovat jako náhradníci. Z konání minulých akcí mi zkušenost napovídá, že i VY MŮŽETE STÁLE ŠANCI DOSTAT a zúčastnit se!

Pro registrované týmy:

Do sobotního dne, tj. 28..9. Vás žádám o potvrzení účasti na turnaji a to až do 17:30 (start turnaje 18:00), v opačném případě budete diskvalifikováni a Vaše místo zaujme náhradník. Potvrzení můžete učinit zde v novince komentářem nebo hlavnímu pořadateli (Hon) osobní zprávou.

 Od 17:30 budou na TS vytvořeny místnosti pro účastníky turnaje, každá skupina bude mít svou room (+ pod room tým 1 / tým 2). Každá skupina bude mít jiné heslo, pokud heslo prozradíte osobám mimo turnaj - je to Váš problém.

Každý server bude mít taktéž jiné heslo, které bude totožné s heslem na TS. Hesla budou zaslána Vašim "registrovatelům" obratem po potvrzení Vaší účasti. 

 Časový harmonogram a rozpis zápasů - viz. níže, bude ale i v době konání turnaje v popisu room, kde budeme i zároveň aktualizovat Vaše výsledky. 


Pro náhradníky:

V 17:30 se dostavte na TS, v případě nepotvrzení účasti na turnaji budete automaticky registrováni a dozvíte se podrobnosti k turnaji (tj. heslo na server = heslo na TS, v jaké skupině hrajte atd.)

 

Registrované týmy:

ZM (registroval: Julles), Rudinsky vojaci (registroval: ivco), Normalni Grynosi (registroval: Chapu), Nazev (registroval: ggh123), Image (registroval: jopik), Kamaradicci (registroval: Ramaradicek), Pro lams (registroval: brnda), pTNTe (registroval: ZuziCek), OX.games (registroval: daoizm), Panzer Sharks (registroval: VeverkaTomson), CuCaCi-ParasGame (registroval: tav123), Rododendron (registroval: Kinderman), *ViTkOvIcE FoReVeR* (registroval: NJR11FCB), CoD 5 Elite (registroval: Okinawa), Aimeris (registroval: aRe), *Fatr4n-_-4E-V-E-R* (registroval: morka9876543210), [.:TnTGuys:.] (registroval: xsarf), _?DarK_RiderS?_ (registroval: Marcos19), [AFxBO] (registroval: nenormalne), **unRemitTinG** (registroval: letec29), LollZ (registroval: Funman), [.:SqueleCrew:.] (registroval: RomcoZamco), [CRAZYS] (registroval: Wardar), {~|AGT|~} (registroval: MrTs), n0 Aim (registroval: Famino), *5GTW* (registroval: Rojko).

 

Systém:

Z kapacitních důvodů se budou zápasy hrát 2x 8 minut (tým je v roli za CT i T), časové rezervy pro každý zápas jsou 8 minut. Pokud se tým nedostaví ve stanovený čas, admin dává 3 minuty na zkompletování soupisky. Po tomto čase zápas začíná a je jedno, zda hrajete ve 3 nebo v 5. 

Poločasová pauze je pouze na přehození stran. Prosím o dodržování zápasových časů. 

Za vyhraný zápas jsou 3 body, v případě remízi každý tým dostane 1 bod a o další bod si to rozdají v náhlé smrti (tj. last man standing). Na konci při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas.

 

Rozlosování základních skupin: 

 

 

 

asový harmonogram sobota 28.9. - základní skupiny:

18:00 - zápasy 1 vs. 2, mapa de_aztec, 

18:24 - zápasy 3 vs. 4, mapa de_blue, 

18:48 - zápasy 1 vs. 5, mapa de_train

19:12 - zápasy 2 vs. 3, mapa de_inferno

19:36 - zápasy 4 vs. 5, mapa de_nuke

20:00 - zápasy 1 vs. 3, mapa de_dust2

20:24 - zápasy 2 vs. 4, mapa de_dust

20:48 - zápasy 3 vs. 5, mapa de_aztec

21:12 - zápasy 1 vs. 4, mapa de_train

21:36 - zápasy 2 vs. 5, mapa de_blue

 

 

Postup:

Do dalšího dne (tzn. vyřazovací boje) postupují týmy z prvních míst + 3 nejlepší týmy na 2. místě. Týmy z 2. místa postupují dle počtu získaných bodů, další kritérium je skóre (tzn. celkový počet odnesených vlajek ku počet Vám ukradených).

Vyhlášení bude hned po odehrání základních skupin. Vyřazovací boje začínají v neděli, tj. 29.9.2013 od 10 hodin. 

 

Časový harmonogram neděle 29.9. - vyřazovací boje:

10:00 - čtvrtfinále

10:50 - semifinále

11:40 - finále / o 3. místo

12:30 - vyhlášení výsledků

 

Ocenění:

1. místo - speciální ikonka na TS, evip na libovolný server

2. místo - evip na libovolný server

3. místo - vip na libovolný server

 V případě nejasností či problémů mě kontaktujte.

 

Závěrem bych Vám chtěl popřát hodně štěstí, užitjte si hru a hlavně týmové pojetí našeho módu. Budu se na Vás těšit, Hon.

 

 

 


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář