{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CTF OLD SCHOOL CUP za námi...

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zdravím všechny fanoušky herního portálu GS.cz!
O víkendu nám proběhl na CTF serverech turnaj, kterého se mnoho z Vás zúčastnilo. Ať už pro fanoušky, hráče či účastníky turnaje - pojďme si celou cestu zopakovat a hlavně se podělit o dojmy s vítězným týmem formou rozhovoru, který jsem si pro Vás připravil. Máte se na co těšit, více uvnitř novinky. ;)

Krátce o turnaji...

Po naší minulé akci (první na CTF serverech) jsme se soustředili hlavně na kvalitní organizaci, která se vyplatila. Zpozdění bylo minimální, které se v průběhu večera stáhlo na 0. Turnaje se zúčastnilo 20 týmů, kdy jsme měli 5 skupin po 4 týmech. Jistý postup do nedělních vyřazovacích bojů si zajistil tým umístěný na 1. místě ve skupině + 3 nejlepší týmy na 2. místě. Hrálo se na všech CTF serverech (1-5), každý server měl odlišné heslo, což se pozitivně odrazilo na neočekávaných návštěvách na serverech.

Perličky z turnaje...

1. Máme zdravou rivalitu mezi klany *Underwold* a *UnremiTtinG*, tenhle fakt je všeobecně znám. Víte ale také, že kapitán *Underwold* Perross se vůbec neměl účastnit nedělních vyřazovacích bojů, protože jel brzo ráno pracovně do Prahy? Přesto se nedělních bojů zúčastnil - nečekaně zaspal do práce. Asi tušil, že nejtěžší zápas jeho klanu se blíží...

2. Julles, hráč týmu ZM, hned první zápas těžce nesl dosavadní průběh, proto se na "nějaký" čas vypařil z virtuálního dění (pozn. uprostřed probíhajícího zápasu), aby to v reálu rozdýchal u cigaretové pauzy.

3. Ženy prý neumějí řidit, že se to nepojí s CS mohlo pár týmů poznat na vlastní kůži proti týmu pTNTe, které čítalo nemalé zastoupení nežného pohlaví. Nejvíce asi julles, protože to byl jejich první protivník. Wink

4. 2ka byl/je/bude tým postaven ryze z hráčů/adminů ze serveru CTF 2. Vícemistr z minulého turnaje na CTF serverech si ani tentokrát nevedl vůbec špatně a byl nejlepším týmem základních skupin. O to více úctihodné, když jeden člen jejich týmu s pingem pod 150 "nešel".

 


SOBOTA 28. 9. 2013

17:00 - sraz organizátorů

17:30 - doplnění soupisky o náhradníky

18:00 - začátek turnaje

21:30 - konec prvního hracího dne + vyhlášení postupujících

 

Další novinkou na CTF OLD SCHOOL CUPu byla aktualizace informací v jednotlivých room na TS. Účastníci se tak hned mohli dočíst, jak si vedou další týmy a předem kalkulovat s taktikou pro postup. Problémem ovšem byla kapacita našeho TS, kdy někteří hráči hlásili nemožnost připojení z důvodu plné kapacity.


Hrálo se 2 x 10 minut, mapy byly předem dané, kdy každý tým vystoupil v roli CT i T. U map se vsadilo na klasiku jako např. de_inferno, de_aztec, de_dust2 a další.

 

Základní skupiny přehled:

skupina CTF 1

1. MÍSTO - *Underwold* 9 bodů (34:0)

2. MÍSTO -  Lamky 6 bodů (12:24)

3. MÍSTO - Rudinsky Vojaci 3 body (6:11)

4. MÍSTO - SqueleCrew 0 bodů (0:9)

 

skupina CTF 2

1. MÍSTO - *unRemitTinG* 9 bodů (14:2)

2. MÍSTO - pTNTe 6 bodů (17:2)

3. MÍSTO - ZM 3 body (5:23)

4. MÍSTO - Pro Lams 0 bodů (1:10)

 

skupina CTF 3

1. MÍSTO - Rododendron 9 bodů (30:0)

2. MÍSTO - TnTGuys 6 bodů (14:15)

3. MÍSTO - AFxBO 2 body (1:24)

4. MÍSTO - Fatr4n 1 bod (5:11)

 

skupina CTF 4

1. MÍSTO - 2KA 9 bodů (36:0)

2. MÍSTO - Group Lamky 6 bodů (16:2)

3. MÍSTO - Horboj 2 body (0:31)

4. MÍSTO - CoD 4 Elite 1 bod (0:24)

 

skupina CTF 5

1. MÍSTO - nO Aim 9 bodů (24:4)

2. MÍSTO - Aimers 6 bodů (28:13)

3. MÍSTO - 5GTW 3 body (17:15)

4. MÍSTO - LollZ 0 bodů (1:38)

(pozn. červeně označené týmy postoupily do vyřazovacích bojů.)

 

NEDĚLE 29. 9. 2013

11:00 - ČTVRTFINÁLE

CTF 1: *Underwold* - Aimers (de_inferno 10:0), (blue 12:1)

CTF 2: No Aim  - Rododendron (blue 8:1); (dust2 9:2)

CTF 3: 2ka  - pTNTe (train 7:2); (blue 4:1)                                

CTF 4: Group Lamky - *unRemitTinG* (inferno 0:8); (dust2 1:10)

 

12:00 - SEMIFINÁLE

CTF 1: *Underwold* : nO Aim (inferno 6:1); (aztec 4:0)

CTF 2: 2ka : *unRemitTinG* (train 2:9); (inferno 1:4)

 

13:00 - O 3. MÍSTO (CTF 2)

2ka - nO Aim

blue (4:5) / dust2 (9:10)

 

13:00 - FINÁLE (CTF 1)

*Underwold* - *unRemitTinG*

inferno (0:5) / dust2 (2:11)

 

 

Závěrem k turnaji...

Závěrem k turnaji bych všem zúčastněným týmům a hráčům chtěl poděkovat. Komunitu, kterou troříme na vlaječkách se jen tak nevidí. Každý tým, který se zúčastnil nám ukázal, že naše práce není zbytečná a děláme něco dobře, v čem samozřejmě budeme pokračovat. 

Jmenovitě bych chtěl poděkovat adminům, kteří se semnou na turnaji podíleli a bez kterých by to nešlo: Jojo.cz, Jony, Waldner, Fresh, Ozaj, Andy, Cobretti, S.*, Trex, Darkonie. Dále bych chtěl ještě poděkovat GroupLeaderovi za vytvoření pozvánky a úvodního obrázku. 

Velký dík Vám kluci, jsme super parta a i díky tomu se námi pořádané akce stávají hitem na GS.cz. Smile

 

Pozvánka na Vánoční VIP CTF CUP

 Termín: Prosinec

! Budeme se na Vás těšit !

 

 

Rozhovor s vítězným týmem *unRemitTinG*

Zdravím celou komunitu GS. Jmenuji se Domino, ale všichni mi říkají letec. Bol jsem požádán, aby jsem v tomto článku představil náš klan **unRemitTinG**. 

 

Jak to celé začalo?

Přibližně před půl rokem jsem tady na GS.cz začal jako admin na CTF 1. Spolu s hráčem jojo.cz jsme šli do klanu Nice Lams, který měl slušné hráčské zázemí. Přišli však nějaké zvraty a já s jojem jsme odešli. Jojo navrhl, ať zkusíme dát do kupy nějaký ten "only for fun klan", který by se skládal jen z pár lidí, s kterými si rozumíme a jsme s něma v kontaktě na TS.

 

Jak vznikl Váš název? 

Slovo UNREMITTING v latině znamená: "Nikdy se nevzdávej" a to přesně vystihuje tento klan.

 

Kolik Vás momentálně je a kde hráváte?

Momentálně je nás už 16, což není  vůbec málo.

Zakladatel: Jojo.cz a Letec29.

Členové: Dumbass - Darwinn (Rain51) - Matjo - Merlux - tralala  - Gargy - Magister - Petrys - McKenzie - Čubajs - [A]LaCh@M^ - Cobretti - Mallou - YXo.

Jak už jsem vzpomínal, hráče jsme brali hlavně z CTF módu, kde stále aktivně hráváme (hlavně CTF 1), momentálně se v hojném počtu vyskytujeme i na Public Mini, kde máme také zastoupení.

 

CTF OLD SCHOOL CUP, sestava a plány?

Pro tento turnaj se jojo.cz věnoval pouze pomoci při organizaci turnaje a tak přenechal žezlo sestavy na mě. Sestavu jsem skládal měsíc dopředu a jak se na turnaji ukázalo - sestava se měnila pár minut před zápasem. O turnaj byl velký ájem a tak jsme si nemohli nechat ujít možnost se zviditelnit a nabrat další zkušenosti.

Na turnaj nás mělo jít 7: Já, Dumbass, Alacham, Darwinn, Yxo, Gargy, +Bfy a Mallou. Bohužel však Mallou vypadl ze sestavy kvůli pracovní vytíženosti. Hráč +Bfy byl nabraný do týmu na turnaj den před začátkem jako posila, když nám vypadl i Darwinn. Tady ale problémy neskončili, když jsme měli sehrát první zápas, zjistili jsme, že Dumbass a Alacham jsou na CTF admini a nemají odebraté práva = mají na serverech VIP, rychle jsme hledali náhradu, která přišla v podobě Petryse, který se později ukázal jako klíčový hráč pro náš tým.

Pro tento turnaj jsem neměl moc velké ambice. Říkal jsem si, že bude úspěech, když obhájíme 6. místo, konkurence byla slušná a hlavně naše nulová souhra mluvila pro soupeře.

 

Vaše cesta turnajem?

První zápasy skupiny s pTNTe a Pro Lams byly velmi těsné 2:1 vítězstvím pro nás. U klanu pTNTe se pozastavím a řeknu, že po klanu *Underwold* to byl jednoznačně druhý nejtěžší zápas na turnaji. Třetí zápas jsme jednoznačně zdolali tým ZM 8:1 na vlajky. Postup našeho klanu s celkovým skóre 14:3 nebyl příliš oslnivý a adepti na vítěze byli v jiných skupinách (2ka, *Underwold*, ...).

Vyřazovací boje se posunuly na 11 hodinu, díky tomu jsme měli více času na rozehru. START 11:00 zápasem s Group Lamky, kdy jsme podle mě dominovali na mapě de_inferno i de_dust2, konečné skóre 18:1. V tu chvíli jsem už věděl, že TOP 3 nám neunikne.

V semifinále jsem narazili na do teď suverénní klan 2ka. Byl to velmi těžký soupeř v mapách de_train a de_inferno. Mapa de_train nás zaskočila (volba soupeře), museli jsme se přizpůsobit, ještě nám do toho spadla komunikace, takže docela chaoz. Cenné vítězství 13:3.

Finále za dveřimi. Klan *Underwold* si vedl v předcházejících zápasech lépe. 4-finále vyhráli 22:1 a semifinále proti nO Aim 10:1. Přišel finálový čas, v který málokdo věřil. Měli jsme se pobít o titul s klanem, s kterým jsme každý den v kontaktu.

Mapa de_inferno

*Underwold* nás suprově zatlačil na dlouhou dobu a nemohli jsme na ně najít recept. Naštěstí se nám podařilo pár akcí a vzali jsme pár vlajek a v tu chvíli jsem si uvědomil - tohle už musíme vyhrát ! Tak i bylo - 5:0 první mapa de_inferno.

Mapa de_dust2

Tato mapa byla už spíše formalitou o celkové skóre. De_dust2 jsme vyhráli 11:2 a finále tedy celkově 16:2. I když tomu skóre nenasvědčuje, soupeř se nám minimálně vyrovnal, ale teď si troufnu říct: "Byli jsme lepší a dosáhli jsme po čem jsme všichni toužili - Vyhrát CTF CUP!

 

Hodnocení turnaje?

Turnaj měl velmi slušné obsazení. Jeho organizace v čele s HLSA CTF serverů Honem a jeho pravou rukou Cobrettim bylo na vysoké úrovni a všechno probíhalo jak mělo. Tento turnaj jen tak něco nepřekoná. Byl plný těžkých zápasů, chvil, ale i plný emocí.

 

Plány do budoucna? Vánoční VIP CTF CUP?

Do budoucna máme v plánu složit tým na nějakou ligu. Otázka na Vánoční VIP CTF CUP? Neodvážím se nyní říct. Jen doufám, že se minimálně vyrovná CTF OLD SCHOOL CUPu. Všem doporučuji přijít a zabavit se, když už ne na turnaji, minimálně na CTF serverech.

To je ode mě vše.

Posílám pozdrav celé Gamesites komunitě od klanu **unRemitTinG** !  

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář