{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends - S3WC + novinky

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Již známe vítěze Season 3 World Championship 2013. Cennou trofej si veze domů korejský tým SK Telecom T1. V článku naleznete videa přímo z grandfinále, ceremoniál a zápasy. V článku se neukrývá pouze shrnutí S3WC, představíme si nový skin na Threshe a mnoho nového.

Season 3 World Championship ovládli SK Telecom

A je to za námi! S3WC (season 3 world championship) je již minulostí. Nejcenější trofej si domů odvezl korejský tým SK Telecom, který ve finále "lehce" porazil Royal club z nedaleké Číny. Očekáváním bylo velice vyrovnané finále, avšak opak byl pravdou. Než-li ale začneme rozebírat finálové utkání a shrnutí celého turnaje, podívejme se na slavnostní ceremoniál.

slavnostní ceremoniál

SK Telecom stačili ve finále pouhé 3 zápasy k získání titulu. Potvrdilo tak dominanci na celém turnaji, menší zaváhání nastalo v semifinále, kde narazilo na NaJin Black Sword, taktéž korejský celek. Byl to jeden z nevyrovnanějších zápasů celého šampionátu, ale nakonec se radovali SK Telecom, když na zápasy zvítězili 3:2

Royal club překvapil v semifinále, kde nastoupil proti evropské špičce Fnatic. Royal club takticky přehrál Fnatic a dostal se tak do finále, když zvítězili na zápasy 3:1.

Ve finále už se "bohužel" tak vyrovnané zápasy nekonaly, možná kdy Royal club tolik nezaostával a dal trošku zabrat SK Telecom, byl druhý zápas. Ale k čemu slova, podívejte se přímo na všechny zápasy, na sestřihy toho nejdůležitějšího!

3:0

Zápas první

Zápas druhý

Zápas třetí


Championship Thresh

Ikonou celého letošního šampionátu byl Championship Thresh. Jedná se o limitovaný skin, který je k mání pouze 2 týdny! Takže ti, jejíž oblíbeným postem je support, a nebo prostě ti, kterým se nový skin líbí jako mně, tak neváhejte a pospěšte si! A nebudete ani muset hluboko sahat do kapsy, championship thresh stojí 975RP! Pro ty, kteří stále váhají, tak se jen podívejte na ukázku nového skinu!

Championship Thresh

Mimo nového threshe nabídl Riot také World Championship Winners Bundle, který stojí 2625RP! Pokud nemáte zakoupené níže napsané hrdiny, tak ušetříte až 50%! Bundle nabízí i skiny na vyjmenované hrdiny.

Jax - Nemesis Jax
Jarvan IV - Darkforge Jarvan IV
Gragas - Gragas, Esq.
Corki - Urfirder Corki
Zyra - Wildfire Zyra


Creator Viktor a nové skiny na wardy

Viktor se může chlubit novým skinem: Creator Viktor, kterého sežene za 1350RP. Tento skin oproti Championship Threshovi není limitovaný, takže nemusíte s nakupováním spěchat. Jen se pokochejte jehou krásou, zde nabízím animaci jeho spellů.

Creator Viktor

A dále tu máme nové 3 skiny na wardy. Jmenovitě se jedná o wardy: Draven, Soraka, Lux. Ty si můžete jednotlivě zakoupit za 640RP, a nebo rovnou všechny dohromady za výhodných 1632RP!

nové skiny na wardy: Draven, Soraka, Lux

Doslechlo se, že v hráči, kteří v této sezoně dosáhli v rankedech Silveru a výše, dostanou také skin na wardu. Jak budou ale vypadat, zůstavá zatím ve hvězdách.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář