{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové CS 1.6 Servery!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Poslední dobou nové servery příliš nepřibývaly, avšak zimní čas je tím ideálním pro spuštění hned několika nových přírůstků. Dočkáte se jak serverů zdvojených, tak i naprosto nových. Už teď můžu prozradit, že oblíbený mód furien se dočkal již jedenáctého serveru, a to pouze díky vaší přízni a neutuchající chuti do hry. Věříme, že si jak na naše nové, tak i ustálené servery najdete cestu.

Často jste byli zvyklí na příbytek serverů, no v posledním čase spíše ubývaly. Některým serverům se nevyhnul úpadek ani teď. Byly to nejméně navštěvované servery a mezi nimi jsou Fun Ultimate, Public HS, Knife public a He server. Žádný z těchto serverů už v našem portfoliu nenajdete.

To ale neznamená, že byste neměli kde hrát. Stále vám nabízíme přes 100 herních serverů, kde se můžete vyřádit. Mezi ně už řadíme i servery nové, a proto si je pojďme představit.

Sekce Classic se dočkala hned tří přírůstků. Svého šestého bratříčka mohly na svět přivítat jak Public, tak i Dust2 only servery. Teprve svého druhého pokračování se dočkal server Dust maps.

Další tři novinky se objevily v sekci Zombie, kde Zombie Mini a Zombie Blood vládnou, a tak byly tyto servery rozšiřeny o další. Dostanou se tak na hodnout tří serverů jednoho typu. U Zombie je také první kompletní novinka, a tou je server Zombie only cpl_mill_kamp. Nejoblíbenější mapa se tak dočkala svého vlastního serveru.

Již v úvodním odstavci jste se mohli dočíst, že sekce Furien se stala rekordní. Přibyly do ní totiž hned 2 nové servery, které mají pořadí 10 a 11.

S Furienem dokáže držet krok pouze Jailbreak, ale ještě mu stále pár sevrerů chybí. Dneškem přibyl devátý server pro ty, kteří si oblíbili bitvu mezi vězni a dozorci.

Za zrušený Knife public přichází náhrada v podobě Knife #6, který doufáme přiláká více hráčů, než jeho předchůdce.

Na závěr čeká novinka pro milovníky AWPeček. Dlouho po něm bylo voláno a teď jsme již vyslyšeli. Představujeme vám Sniper Deathmatch, kde můžete zlepšit své sniperské dovednosti.

 

Zima přichází, a tak nejlépe strávený čas je v teple domova, a právě ten se vám pokusíme zpříjemnit. Proto neváhejte, přidejte si výše zmíněné servery do oblíbených a bojujte hned od začátku, ať už o nejlepší rank nebo jen tak pro zábavu.

V době předvánoční přijde ještě několik zajímavých zpráv nejen z Cska, proto bedlivě sledujte web, ať se dozvíte včas to nejdůlěžitější.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář