{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS Poker League Winter Season

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zima nám již zaklepala na dveře a nejinak tomu bude u naší portálové Poker ligy. Ta má už u nás určitou tradici, která bude rozšířena o další sezónu. Než však GSPL odstartuje, je na programu ještě jeden přípravný turnaj, kdy si nováčci můžou vyzkoušet co a jak a celkově máte možnost dostat se po pauze do pokerové nálady. Více podrobností uvnitř.

Gamesites Poker League je na našem portále již zavedený termín díky třem sezónám, které se uskutečnily v minulých letech. Poker je stále oblíbená hra, a proto vám rádi umožníme zabavit se při ní s vašimi kamarády z GS. Možnost zúčastnit se má opravdu každý, jednoduchý návod jak na to, je o něco níže.

GSPL 2013/2014

Oficiální část soutěže začne v neděli 8.12.2013 v 18:05. Hraje se klasický poker Texas Hold'em s šesti lidmi u stolu. Hraje se pouze o hrací peníze, tzn. hra je kompletně zdarma a zúčastnit se může opravdu kdokoliv. Hlavní soutěži předchází ještě jeden přípravný turnaj, kde si máte možnost všechno vyzkoušet a zjistit, jak to vůbec v našich turnajích chodí.

Jak přípravný turnaj, tak celá liga se uskuteční v našem klubu v herně Pokerstars. Návod, jak se dostat do našeho klubu anebo vůbec nainstalovat Pokerstars nalezete ZDE.

Přípravný turnaj se odehraje tuto neděli v obligátní čas 18:05. Registrace do něj budou odstartovány v neděli v průběhu dne. Pokud si nebudete svou účastí jisti, vyčkejte s registrací raději až do chvíle, kdy to bude stoprocentní. Pro vítěze tohoto turnaje máme připraveno VIP na jakýkoliv counter strike 1.6 server.

Ligová část se bude skládat z 10 turnajů, které proběhnou každou neděli od 8.12.2013 do 9.2.2014 vždy v 18:05. Turnaj bude vždy oznámen novinkou na hlavní straně naší stránky buď v sobotu anebo až v neděli, podle vytížení. Stejně tak budeme konání turnaje oznamovat na našem Teamspeak 3 Serveru (ts.gamesites.cz).

Právě Teamspeak může být podstatnou součástí, jelikož pro každý stůl bude v době konání turnaje připravena speciální místnost, kde se můžou hráči sejít a pobavit se i o něčem jiném a může tak vzniknout pokerové přátelství.

Druhým hlavním pořadatelem je Kani, který se bude starat o bodování a celkový komfort vás, hráčů. V případě potřeby má veškeré stejné pravomoce jako já, proto v případě mé nedostupnosti kontaktujte jej. Nick na webu - Kani89.

Pro vaše otázky je zde však především forum, ve kterém se nachází samostatná sekce věnovaná pokeru. Pokud byste čemukoliv nerozuměli nebo měli nějaké dodatčené otázky, nebojte se zeptat, rádi vám odpovíme. Do zméněné sekce se dostanete kliknutím ZDE.

CENY:

Pro jednotlivé turnaje máme připraveny ceny pro 3 nejlepší. První získá eVIP na jakýkoliv CS server a ikonku na Teamspeak. Druhý a třetí pak shodně vyhrají VIP na CS server.

  1. Místo - eVIP + TS ikonka
  2. Místo - VIP

Po odehrání všech 10 turnajů se dozvíme nejlepší z nejlepších a první tři získají také ceny. Pro celkového vítěze je připravena speciální ikonka na Teamspeak, kterou se zatím mohou pyšnit pouze tři uživatelé a k ní obdrží permanentní VIP na náš TS server. Hlavní cenou bude Original steam key CS 1.6. Druhý a třetí hráč celkového pořadí obdrží eVIP na CS server a měsíční VIP na Teamspeak.

  1. Místo celkově - Speciální ikonka na TS, VIP na TS, Steam key CS 1.6
  2. Místo celkově - eVIP na CS, měsíc VIP na TS
  3. Místo celkově - eVIP na CS, měsíc VIP na TS

BODOVÁNÍ:

Hodnocení jednotlivých turnajů bude probíhat stejně jako v minulých ročnících. Bude rozděleno na dvě části, podle počtu účastníků. Při účasti méně než 100 hráčů bude ohodnoceno prvních 30 míst. Pří účasti nad 100 hráčů bude hodnoceno míst 50.

Pří méně než 100 hráčích:

  1. místo - 60 bodů
  2. místo - 50 bodů
  3. místo - 40 bodů
  4. místo - 35 bodů
  5. místo - 30 bodů
  6. místo - 25 bodů
  7. - 30 místo - 24 - 1 bod

Při více než 100 hráčích:

  1. místo - 80 bodů
  2. místo - 70 bodů
  3. místo - 60 bodů
  4. místo - 55 bodů
  5. místo - 50 bodů
  6. místo - 45 bodů
  7. - 50. místo - 44 - 1 bod

Do hodnocení mohou zasáhnout také Bonusové body, o které se bude nepravidelně soutěžit. Ať už jde o bonusy typu vyřadit nejlepšího hráče nebo dostat nejlepší handu turnaje. Vše bude oznámeno s předstihem v novince k danému turnaji.

Ten, kdo po deseti turnajích získá největší součet bodů se stane celkovým vítězem čtvrtého ročníku Gamesites Poker League. Vyhodnocení jednotlivých turnajů bude probíhat ve foru vždy po každém kole v již zmíněné sekci ZDE.

Snad bylo zmíněno vše potřebné, pokud ne, k dispozici vám jsou jak komentáře zde pod novinkou, tak sekce ve foru. Přeji hodně štěstí do hry, ale hlavně příjemnou zábavu za doprovodu portálu Gamesites.cz.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář