{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční turnaj úspěšně za námi

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Ahoj fanoušci GS.cz! O víkendu nám na našich Capture The Flag (CTF) proběhl dlouho očekávaný Vánoční VIP CTF CUP, kterého se nakonec zúčastnilo 29 týmů. Průběh turnaje, výsledky, pozvánka na další akci a hlavně rozhovor s vítězným týmem uvnitř novinky.

Sobota 7.12.

Základní skupiny:

Základní skupině na CTF 1 dominoval nováček na našich turnajích a to tým oFF, který nenašel přemožitele a zaslouženě postoupil z prvního místa do vyřazovacích bojů. Z druhého místa si zároveň zajistil postup díky skvělému skóre tým The function Zero. Admini dané skupiny předpovídali oFF zajímavou budoucnost, zda se tak stalo či ne --> uvidíte dále.

 

Vyrovnanější skupina CTF nabídla zajímavé souboje, kdy týmy Aimery a ZabyJacI postoupily do nedělních vyřazovacích bojů, kde změřily síly s elitou.

 

Základní skupina CTF 3 měla svou hvězdu, hvězda za kterou by se nemohl žádný kapitán stydět. V obrovských uvozovkách béčkový tým klanu Underwold, který bezkonkurenčně rozstřílel ostatní týmy skupiny a zajistil si postup na výsluní s titulem nejlepší tým základních skupin. 

V této skupině se bohužel našel tým, který nehrál dle pravidel a byl diskvalifikován z důvodu cheatování. :(

 

 

Na CTF 4 se nám v pozitivním světle ukázal tým A.R.S.T a MaXimoVeC, kdy jejich klanové hráče vídáme na na našich serverech. Jejich praxe na CTF se ukázala jako přínosná a zaslouženě postoupili do vyřazovacích bojů.

 

 

Divoká CTF 5, víc se nemusí dodávat. Týmy našlapané jako eM-C´, StopTeaTime a CTF skilleři --> co dál? Do poslední chvíle se bojovalo, tak jak to má být...

 

Mini-turnaj Skill zone

 

Že se snažíme vždy o nějakou "spešl" věc jste už asi zjistili. :) Tato akce ovšem byla specifická ještě tímto miniturnajem. Díky němu se nám navýšila kapacita na rovných 28 týmů.  Na Skill zone jsme nominovali týmy, které na předchozích akcích dominovaly a i díky tomu jsme chtěli dát týmům v základních skupinách větší šanci na úspěch a postup. 

Skill zone spočíval v CW zápasech, kde si to v systému K.O. rozdalo 8 týmů. 5 týmů bylo nominováno a 3 týmy od nás dostali divoké karty.

 

CW 1: Optionals vs. Unremitting (de_aztec) 7:16
CW 2: 2ka vs. Dlhé klacky (de_train) 16:7
CW 3: mamevpicijsmebombery vs. elTe (de_inferno) 16:1
CW 4: USS vs. Underwold (de_dust2) kontumace


Semifinále 1: Unremitting vs. 2ka 16:1
Semifinále 2: bombery vs. Underwold 16:0

Finále: mamevpicijsmebombery vs. Unremitting 16:2

 

Zda se nám tento krok povedl je na posouzení zúčastněných, ale zaručeně si někteří své našli. V tomto turnaji jednoznačně zvítězil tým mamevpicijsmebombery (který si odnesl odměnu ve formě 5x VIP na libovolný server). Zda si povede stejně i na vlaječkách? Těžko říct, počkáme si na neděli - na pořádný nářez CTF módu. 

 

Neděle 8.12.2013

 

Čas nadešel a je tu očekávaný závěr turnaje, kdy se utká 16 nejlepších týmů, které naše CTF sféra může nabídnout.

 

Vyřazovací boje:

 

Vyřazovací boje nabídly spoustu zajímavých střetnutí, losem byl určen spád turnaje. Z tabulky můžete vidět, že týmy oFF, 2ka, mamevpicijsmebombery, Unremitting a Underwold "A" šly přes ostatní týmy dokud nenarazily na sebe. Úspěšně z prvního střetnutí mezi OFF a Unremitting vyšel klan Unremitting, který si tímto zajistil postup do finalé. Levá skupina se zdála být příznivější, šťastný los pro Unremitting a oFF. Druhá polovina skupiny k sobě "sezdala" 3 výborné týmy, kdy už ve čtvrtfinále na sebe narazil tým 2ka a mamevpicijsmebombery. Úspěšnější byl tým bomberů, i když tým 2ka urval skvělé 4 vlajky a to hlavně díky správné volbě mapy de_blue, která bombery zaskočila. Následné semifinále k sobě svedlo doposud nekompromisní tým Underwold "A", který doslova smetl tým CTF skilerů 37 ku 0 a ve čtvrtfinále tým elTe 38 ku 0. Přesto tým mamevpicijsmebombery zvládl odnést 6 vlajek a naproti tomu Underwold žádnou a tím se role pro závěr rozdělily - Underwold "A" boj o 3. místo a bombery o vítězství s týmem Unremitting.

Boj o 3. místo byl velmi vyrovnaný a nováček se bil velmi obstojně, přesto zaslouženě zvítězil matador mezi vlaječkáři - tým Underwold "A" 8:5. Finále proti sobě poslal týmy, které se dobře znají. Takticky Unremitting opět (jako předešlé týmy) volil mapu de_blue, která byla pro bombery stále tajemnou a neznámou. Tento krok, ale neodvrátil neodvratitelné a to jest, že vítězem Skill zone i celého Vánočního VIP CTF CUPu se stali bombery po spanilé jízdě jak v CW zápasech, tak v CTF. Gratulujeme k vítězství a teď už zasloužený článek s vítězi.

 

Pozvánka na Velikonoční OLD SCHOOL CUP:

 

 

 

Rozhovor s vítězným týmem

 

1. Jak vznikl Váš název týmu? Hlubší myšlenka? :D 

Náš název teamu vznikl tak, že je nám jedno "Kdo,Kde,Kdy". Jsme připravení na každého a je nám všechno totálně fuk.



2. Představ krátce Váš tým a na jakých serverech hráváte?

Tak můj team se skládá z 5 hráčů, z toho jsme 3 kamarádi z města a 2 kluci ze Slovenska. Konkrétně já, Dawiss, Kuban hrajeme spolu ze srandy, když se chceme zabavit a nemáme co dělat. Comp4ct je dobrý a přátelský hráč, se kterým trávím více času na teamspeaku, a proto taky jsem ho požádal aby šel hrát s námi. FalcoN je mladý hráč, který si chtěl s námi zahrát, aby zjistil jak na tom je a po případně, co ještě musí potrénovat.



3. Jak jste se dali dohromady?

Dohromady jsme se dali na základě toho, že jsem napsal klukům jestli si chtějí zahrát Turnaj o zajímavé ceny, kluci souhlasili a tak jsme se zapojili. :)



4. Popiš cestu turnajem, kdo Vám dal zabrat, jak jste se vypořádali s mapou de_blue (která byla záměrně na Váš tým nasazována, protože jste ji nejméně znali)?

Cesta turnajem byla pro mě velice zajímavá, jelikož jsme měli hráče, kteří vůbec neměli ponětí co to je CTF, tak nám nezbývalo nic jiného než hrát týmově. Největší problém nám dělal clan 2ka, ti si vybrali mapu, kterou moji hráči vůbec neznali a tak jsme po čas hraní zjišťovali, kde jsou vlajky. Jinak to byla celkem snadná cesta, čekali jsme víc od clanu Underwold, který na své řeči dojel, ale myslím si, že je to fuk. Nejpěknější hra byla s clanem "Unremitting", kde jsme hráli kamarádsky a byla to myslím pěkná hra. 



5. Jak se Vám líbil nápad mini turnaje s názvem Skill zone, kdy jste hráli klasické CW a měli možnost prověřit síly s umístěnými týmy z minulých akcí?

Byl to dobrý nápad, ale tady jsme jasně přehráli všechny týmy, tak to byla pro nás taková rozehřívačka neboli třešnička na dortu.



6. Jak se Vám líbil celkově turnaj? Nějaké výtky, připomínky, co by se dalo zlepšit? Co se Vám naopak líbilo? Hodnocení turnaje?

Turnaj byl skvělý, chtěl bych hlavně poděkovat organizátorům za jejích práci a hlavně rychle jednání. BIG UP Hon tým.



7. Vidíte reálnou šanci, že se zúčastníte (poskládáte) i na naše další akci s názvem Velkonoční CTF CUP?

Určitě se znova zúčastníme a chtěli by jsme ho opět vyhrát.



8. Vzkaz vlaječkářům a celému GS.cz

Chtěl bych vám říct, že tohle není o tom, jak je kdo dobrý, ale o tom, jak kdo používá mozek a spolupracuje týmově, určitě se přihlašte do dalšího turnaje a zkuste porovnat síly.

 

Závěr

 

Závěrem bych chtěl ještě poděkovat kapitánům  za dodržování pravidel a časů dané pro turnaj. Jmenovitě Petrysovi, který je kapitánem vítězného týmu bombery za rozhovor a celkovou účast, kdy porovnání s ligovými hráči se nepoštěstí každý den.

Celkově chci poděkovat všem zúčastněným týmům a jejich hráčům. Přesto hlavní díky patří dalším pořadatelům, bez kterých bychom to nezvládli. Jmenovitě Jony, jojo.cz, S.*, Trex, Kodlys, Logist, G@rbit, Co@ch, XXXLutz, Andy a úplně nejvíc nejvíc hlavně Cobrettimu, který spouštěl turnaj a řešil veškeré trable. Zvládl to na 1, a proto velký dík. :)

Budu se těšit na další shledání, Hon.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář