{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční turnaj také na Jailbreaku!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Drazí hráči, tímto si vám s radostí dovoluji oznámit, že se již brzy uskuteční tradiční turnaj TOP JB Player, tentokrát již po páté! Ano, čtete správně, TOP JB Player je zpět. Opět se můžete těšit na skvělé souboje, které se uskuteční na našich jailbreak serverech. Samozřejmě se hraje o hodnotné ceny, tak neváhejte a pojďte se zúčastnit.

Tento tradiční turnaj se bude odehrávat v době vánočních prázdnin. Soutěžící budou mít za úkol projít, dráhy, prolézačky, všelijaké různé atrakce, které jistě dobře znáte z map, které se u nás na JailBreacích hrají. Vaším cílem je však sesbírat nejvíce bodů a dostat se na vrchol žebříčku. Soutěž má celkem 3 kola, takže by bylo dobré vybrat si termín, kdy budete přítomní a budete mít možnost přijít.

Registrace

Původně jsme chtěli celkem 4 servery, kde by bylo na každém 20 míst. Ale protože registrace začala již ve středu a za 1 a půl hodiny se vše zaplnilo, rozhodli jsme se pro vás otevřít ještě jeden server! A tím serverem je JailBreak #5. Takže pokud jste se chtěli registrovat, ale nestihli jste to, protože nebylo místo, máte teď šanci. Moc dlouho se nerozhodujte, jsem si jist, že se všechny místa za chvíli zaplní :)

Myslíte si, že na to máte? Jste připraveni dokázat, co ve vás je? Tak se registrujte!

Jak to provedete? Kliknete si na odkaz pod tímto článkem a vyplníte přihlášku podle vzoru. V tomto topicu najdete i veškeré další důležité informace.

Předtím, než se zaregistrujete, si prosím přečtěte pravidla, a registrujte se pouze v případě, že se všemi souhlasíte, a jste ochotni nést následky za jejich případné porušení.

Kdy budeme hrát?

  • 1. kolo - pondělí 23. prosince
  • 2. kolo - pátek 27. prosince
  • Finále - sobota 28. prosince

Ceny

Kromě titulu „Nejlepší hráč JailBreaku na GameSites“ jsme pro vás připravili i ceny v podobě VIP/eVIP/ikonek, a to následovně:

1. místo = eVIP na jakýkoliv CS 1.6 Server + ikonka Top JB Player na našem TS

• 2. místo = eVIP na jakýkoliv CS 1.6 Server

• 3. místo = VIP na jakýkoliv CS 1.6 Server[

 

Kde najdu pravidla a jak se můžu přihlásit?

Odkaz na topic, kde jsou pravidla a další informace: ZDE

Prosím, topic si 1-2x denně rozkliněte, budou tam psány veškeré informace! :)

Po dobu probíhání turnaje bude uzamčený a proto se tam nedostane nikdo jiný, než ten, kdo má hrát. Bude vám posláno heslo na e-mail, vy se připojíte na server, půjdete k Teroristům (automaticky vás to připojí) a počkáte, co se bude dít. Server bude uzamknut 10 minut před začátkem turnaje, v celou hodinu začínáme. Proto se připojte o něco dříve než v celou.

V topicu naleznete úplně vše! Seznam atrakcí, čas, pravidla, mapy... prostě vše.

 

Těšíme se na vás, s přáním šťastných a veselých vánočních svátků Thom & Destroy

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář