{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoce vs. Gamesites.cz

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Touto novinkou bychom všem našim hráčům rádi popřáli veselé Vánoce, pohodu a klid o vánočních prázdninách a hlavně spoustu fragů a postavených domečků z kostiček na našich serverech. Sice rozdáváme dárečky celoročně, ale i tak nám ještě nějaké zbyly na závěr roku. Proto si přečtěte článek, abyste zjistili více.

Po roce jsme se opět dočkali času, kdy se pohled každého z nás upírá pod vánoční stromeček a hledáme tam ten náš vysněný dárek. A gamesites.cz je zde proto, aby mimo tento čas, vyplnil všechny vaše volné chvíle.

Celý rok se vám snažíme zpříjemňovat hru na serverech a nyní přichází odměna, kdy si můžeme říct, jak skvěle jsme si vedli anebo naopak co zlepšit do roku příštího. Na to je však ještě týden, teď je třeba si odpočinout a snažit se co nejméně zabývat problémy a užívat klidu a pohodlí domova.

Nebyli bychom to však my, kdybychom nevymysleli i pro tuto příležitost nějakou tu soutěž. Soutěž, která už na GS kdysi proběhla a měla určitý úspěch, a proto je zpět. Jedná se o soutěž o nejhezčí vánoční stromeček.

Soutěž proběhne ve foru, kam budete dávat odkazy na fotky svých stromečků. Pro vítěze je připravena speciální ikonka na celý rok, kterou nikdo jiný nemá!

SOUTĚŽ ZDE

Dárečky si pro vás připravili i chlapci z Minecraftu, a proto pokud 24.12. v čase 12:00-12:30 nebo 20:00 - 20:30 návštívíte jakýkoliv MC server, obdržíte dárek v podobě náhodně vybraných itemů.

Oficiální vyjádření - Pôjdete k vášmu domu alebo niekam vo svete (/hra) v určitý deň a čas, ktorý je spomínaný vyššie a budete čakať pokiaľ vám prídu darčeky. Následne položíte darčeky na zem a rozbijete ich. Z darčekov padajú náhodné itemy.

Snad se vám bude i o čase vánočním na našich serverech líbit a za celý portál Gamesites.cz vám přeju bohatého Ježíška a snad dostanete, co jste si přáli.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář