{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Awards 2014

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Vítám vás u druhého ročníku našeho prestižního vyhlašování cen, kde hlavní vítěz získá tu cenu největší, a tou je zlatá panda. Minulý rok při prvním ročníku ji získal zaslouženě Dwandy, no tentokrát to bude někdo jiný. Není zde ale pouze hlavní cena, ale také další zajímavé kategorie, které nikde jinde nenajdete.

Vzhledem k tomu, že statistiky serverů se za ten rok moc nezměnily, a tak třeba Furien serverů je stále nejvíce, konkrétně 12, letošní rok proběhne vyhlášení pouze v kategorii adminů. Těch nám po velké čistce ubylo, ale ty základní stavební kameny GS serverů zůstaly.

Pojďme si tedy představit několik kategorií, které jen tak někde nenajdete.

Největší voják nejen v csku

  1. Lakky

Lakky hrdě slouží naší vlasti stejně tak jako našemu portálu. Chuť jít do armády získal právě zde na Gamesites, kde se naučil, co je to tvrdá dřina a také se naučil zacházet se zbraněmi, které mu později sloužily na bojovém poli. I když navenek působí jako klidný člověk, když se mu dostane do rukou zbraň, končí veškerá sranda. Děkujeme Lakky, že i přes svou vojenskou vytíženost jsi stále součástí Gamesites a hlavně jsi stále skvělý kamarád.

Uprostřed nahoře

 Uprostřed nahoře

Cena Beara Gryllse

  1. Peto

Ani Peto nezůstává se svými skutky pozadu. Bojuje na hranici sebezničení pouze proto, aby nám dokázal, že se dokáže sám v divočině uživit. I ve chvíli kdy udeřily mrazy, se Peto nebojácně pustil do boje s přírodou, která s ním však měla jiné plány. Očekávaný triumf se nekonal. Peto se vrátil domů s prázdnou. Všechny ryby se mu schovaly a uplavaly, a tak jeho hrdinský čin zůstane pouze v myšlenkách. Ano, Peto se rozhodl v mrazivých dnech jít rybařit, a i přesto že nic nechytil, si zaslouží cenu Beara Gryllse.

Hvězda Minecraftu

  1. Andurit

Nelehkou úlohu na sebe vzal Andurit, který se rozhodl nejen udržet při životě sekci Minecraft, ale také ji vlít novou krev do žil. Jeho předchůdci nebyli natolik úspěšní, aby se Minecraft sekce stala stejně úspěšná jako ta Csková. Ač s minimem zkušeností s touto hrou, se Andurit pustil do svého úkolu s vervou a nebývalou energií. Za ten zhruba půl rok jsou již vidět stopy po jeho práci. Kvalita serverů stoupá, stejně jako jejich počet. Proto hvězdou naší druhé největší sekce je Andurit, kterému přejeme i nadále hodně štěstí v budování kostičkovaného světa.

VIP Gamesites

  1. Lulka

VIP na Gamesites je již tradiční způsob, jak můžete přispět na chod serverů a pomoci tak portálu. Ale bohužel ani tomuto sytému se nevyhnou problémy, a tak je na řadě VIP poradna, ve většině případů i email, kam zasíláte své problémy. Emailů chodí spousta, ale můžete si být jisti, že většinou vám přichází odpověď právě od Lulky, která má celý sekretariát Gamesites pod palcem. Řešení problémů zabírá spoustu času, a tak když nějaký máte, řešte ho prosím slušně a s úctou. A nyní ho můžete psát s pocitem, že na druhé straně stojí právě Lulka.

Největší, ne nejlepší Curvefever Master

  1. Kofola

Hra Curvefever, dříve Achtung, die Kurve, má mezi adminy již delší historii. No poslední měsíce se o zábavu a turnaje stará Kofola, který každý týden pořádá pro adminy turnaj a stmeluje tak celý kolektiv. Účast je hojná a věřím, že každý si rád odpočine u hry s kamarády, v tomto případě taky soupeři. V novém roce můžete čekat, že se turnaj v Curvefever dostane taky mezi vás, běžné uživatele a budete tak moci změřit síly s těmi zkušenějšími. Nicméně ač se Kofola umisťuje na předních příčkách, jen těžko se propracovává na ten stupínek úplně nejvyšší.

Nejsoutěživější admin

  1. Destroy

Soutěže na Teamspeaku uvadaly a nedařilo se najít nikoho, kdo by jim dokázal vrátit život. Zkoušelo to hned několik lidí, no úspěch se nedostavil. V poslední době si však soutěže vzal na starost Destroy a vypadá to, že se vše otáčí k lepšímu. Soutěže jsou kvalitnější, častější a hlavně organizovanější. A to není vše. Již nyní běží nový systém, kdy nebudete moci vyhrát pouze jednotlivá VIPčka, pokud vyhrajete, ale je nastaven bodový systém, kdy si budete moci vybrat bonusy dle libosti. Blíže vám tento systém představí Destroy v novince na začátku nového roku.

Hlavní Vlajkonoši

  1. Hon & Cobretti

Tito dva pánové stojí za úspěchem sekce CS serverů Capture the Flag. Za jejich organizace se už uspořádalo několik CTF turnajů, které sklidily velký úspěch a přilákaly mnoho hráčů právě k tomuto módu. Využili tak naplno jeho potenciál a dokázali, že CTF se může právoplatně řadit s počtem serverů mezi COD nebo oblíbené knifes. Pokud jste žádný z turnajů nestihli, v příštím roce budete mít další příležitosti, protože Hon a Cobretti tady budou stále pro vás. My jim touto cenou děkujeme za odvedenou práci a jen tak dále dělejte čest našemu portálu.

Spammer roku

  1. Dawo8

Registrovaný na foru 23. ledna 2013, dnes po zhruba 335 dnech při pohledu do statsitik můžeme vidět úctyhodný počet příspěvků. 1913. Při zaokrouhlení to dělá 6 příspěvků na den. A nejsou to příspěvky ze slovního fotbalu, ale často rady a pomoc hráčům v nouzi. No nevyhne se ani klasickým příspěvkům "LOCK" při zamykání již vyřešeného topicu, ale to mu můžeme při takovém počtu odpustit. V patách mu jsou momentálně BillRussell a Vrabeec, tak uvidíme, jak dlouho na první příčce ještě vydrží.

Nejspolehlivější pomocník

  1. Kani89

Samozřejmě by tuto cenu mohli dostat i jiní, avšak zde rozhoduje osobní zkušenost, a ta je u Kaniho hodně pozitivní. Často se stává, že je třeba s něčím pomoct, zaskočit, udělat něco a právě zde přichází Kani. Ať už se jedná o tipovačku k MS v hokeji anebo GS Poker ligu, které věnoval spoustu času, ale i další věci, vždy splnil svou úlohu na výbornou. Stále pozitivní a usměvavý Kaňour má vždy nějaký nápad nebo inovativní myšlenku, kterou pomůže řešit i zdánlivě neřešitelné. Věřím, že i v novém roce bude naše spolupráce stejně úpěšná.

Hvězdné návraty

  1. Oupa

Tuto kategorii ovládl člověk, který zažil během roku nejvíce návratů do administrátorského křesla. Celkem třikrát dokázal adminování zanechat, aby se následně mezi nás vrátil. Jelikož odváděl dobrou práci, nebyli jsme proti, a proto dostával další a další šance. Avšak jak by se dalo čekat, nezakončí Oupa tento rok na pozici admina, jelikož před pár dny opět zažádal o odebrání práv. Tentokrát údajně naposled.

Největší aktivista

  1. GroupleadeR

Člověk, který je podepsaný pod wallpapery nejenom k poker lize se věnuje mnoha dalším věcem. Celý svět o něm může slyšet jako o mistru světa v Need for Speed, no pro nás na GS je převážně hlavní server admin COD serverů. Ale tam jeho aktivita nekončí. Stále nás zahlcuje svými novými nápady a myšlenkami, přičemž některé se již realizovaly. Tou největší byl GS Magazín, který bohužel své znovuuvedení v létě nezvládl. Ale hned po novém roce má Group nachystané velké překvapení, o kterém se teprve dozvíte více.

Nejlepší vychovatelka

  1. Nevinná

Společně s Aweem se denně vypořádává s těmi nejmladšími hráči na GS. A to v bezprostřední blízkosti jailbreak serverů. Často není jednoduché udržet nervy na uzdě, ale ona to zvládá s pohodou sobě vlastní a ještě dokáže působit na hráče klidným dojmem. Určitě si již mnohokrát řekla, že vlastní děti nebude chtít mít, ale stále nebojácně pokračuje v honbě za udržením kvality JB serverů i přes neuvadající problémy s těmi nejmladšími.

To bylo 12 kategorií, které ovládli ti nejlepší z nejlepších. Je zde ale spousta dalších, kteří by si samostatnou cenu zasloužili, proto děkujeme všem adminům, ale i hráčům, díky kterým je Gamesites tam kde je. Jedna cena nám však ještě zbývá vyhlásit, a tou je cena hlavní - Zlatá panda!

 

ZLATÁ PANDA

Diaz

Nejvyšší ocenění za uplynulý rok si vysloužil Diaz. Svými schopnostmi a aktivitou přesvědčil, že z něj bude dobrý Hlavní admin našeho portálu. Ale nejde jen o jeho kvality v cs světě, je třeba vyzdvihnout také jeho dobráckou povahu, smysl pro humor anebo přátelskost. Diaz se stal pevnou součástí nejen našeho online života, ale také toho offline, kdy jsme spolu měli možnost trávit čas na různých srazech a setkáních.

Hlavní cenu si zaslouží i proto, že i přes všechnu tu námahu či stres si dokázal udržet svou tvář a při gedrech z něj i při nepříznivém skore stále srší dobrá nálada. Pokud je třeba, dokáže přitvrdit, jinak je však kamarádský a nikdy nezkazí žádnou zábavu. Diazi, děkujeme, že stále odvádíš skvělou práci pro Gamesites a věřím, že i v příštím roce budeš patřit mezi hlavní kandidáty pro toto ocenění.

 

Děkuji za pozornost. Věřím, že k cenám budete mít co říct, proto zanechte komentář nebo třeba vzkaz výše jmenovaným pod novinkou.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář