{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rok 2013 očima Gamesites.cz

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Rok nám pomalu končí a ani Gamesites se nevyhnulo bilancování, co uplynulých 365 dní přineslo. Některé věci byly pozitivní, jiné naopak nepřinesly velkou slávu. Nicméně nejdůležitější je, že jsme stále tady a máme vaši podporu. Touto novinkou se vám pokusím shrnout ty nejdůležitější události, které se uskutečnily zde, na našem portálu.

Rok 2013 začal na Gamesites celkem svižně. Noví redaktoři byli plni elánu, a tak začali plnit svými recenzemi a novinkami naše rubriky. Bohužel, dlouho jim ta energie nezůstala, a tak již žádný z nich neprojevuje aktivitu. Redaktorské stoličky však nechceme mít dlouho prázdné, a tak zanedlouho očekávejte velký nábor redaktorů.

Začátek roku přinesl nemilé překvapení do naší hlavní kategorie Counter strike 1.6. Valve se totiž rozhodlo, že po několika letech se pustí do updatování právě naší oblíbené hry a zkazili tak to, co dlouhé roky fungovalo na jedničku. A zapříčinili tak potíže téměř všem uživatelům steamu a někteří s tím bojují dodnes.

Článek, který jsme vydali s řešením těch největších problémů způsobených updatem, dosáhl největšího počtu zobrazení v historii Gamesites a dnes má již přes 30 000 přečtení. Toto číslo dokládá, jak byl problém velký a také to, že naše rady pomohly mnohým hráčům. Článek naleznete ZDE.

V první třetině roku jste měli možnost dozvědět se spoustu zajímavých věcí hned z několika rozhovorů, ať už s našimi adminy, nebo dokonce lets playerem Gogoušem. Rozhovorů se dočkáte i v tomto roce spoustu, protože náš vrchní interview maker RadeGast si už žhaví pero.

V březnu/marci zaznamenal náš portál dalšího významného úspěchu. V jeden okamžik bylo na našich serverech přes 3 000 hráčů, což se nikdy nikomu v Československu nepovedlo. Za tímto úspěchem stojí každodení dřina a neutuchající práce na serverech, které pro vás spravujeme tak, aby se vám na nich hrálo co nejlépe.

Dalšími projekty spuštěnými na GS byla Akademie a oživení Supportu. Vše fungovalo dlouhou dobu na jedničku, avšak v poslední době se systém zadrhnul, a tak se můžete těšit, že po novém roce dojde k restartování celého projektu a opět budete mít šanci zapojit se jak do supportu, tak do akademie. Novinku, kde budou veškeré detaily očekávejte na začátku ledna.

Nedílnou součástí Gamesites je také poker, který díky právě probíhající 4. sezóně GSPL má opět velkou prioritu. V květnu odstartovala její třetí sezona, která však nedosahovala takového úspěchu jako ta aktuální. Kdo se ještě nezapojil, stále tak může učinit. Hraje se totiž každou neděli od 18:05.

I takové bylo Gamesites v minulých letech

Ještě větší historii než Poker má zde Tipovačka k MS v Ledním hokeji. Již třetí rok jste s námi mohli tipovat nejen vítěze, ale taky střelce či jiné možnosti. Již teď vám můžu slíbit, že v roce 2014 budou tipovačky hned dvě. První k olympijskému turnaji a druhá pak tradičné k Mistrovství světa. Věřím, že si tak opět rádi zpestříte sledování těchto hokejových svátků.

Historickým počinem se stal CS 1.6 turnaj, pořádaný naším portálem s dotací 10 000 Kč. Turnaje se zúčastnili ti nejlepší hráči, kteří byli k dispozici. Někteří totiž již opustili klasické csko a vrhli se naplno do CS:GO, jiní se právě na tento turnaj ještě vrátili. No vše nakonec proběhlo v pořádku, vítězové byli nejlepší z nejlepších a i cenu obdrželi v plné výši, což někdo před turnajem zpochybňoval.

Letní prázdniny přinesly pokus o obnovu GS eMagazínu, jehož první číslo sklidilo úspěch. Bohužel po stálém odkládání byl tento projekt ukončen a čeká na další pokus o vzkříšení v budoucím roce.

O prázdninách také započala tradice pořádání CTF turnajů, které si získaly velkou oblibu, a tak nedávno jste se mohli účastnit již třetího cupu v kradení vlajek. A příští rok nebude ani v tomto odvětví jiný, Hon a Cobretti předznamenali, že vám i nadále budou servírovat ty nejkvalitnější turnaje zde na GS.

Zdálo se, že jsme v první polovině vystříleli všechen střelný prach a do druhé půlky nám již nezbyla síla, ale závěr roku hovoří o opaku. Nové turnaje, nové servery a neustálé novinky na těch stávajících, to vše přinesly poslední týdny tohoto roku. A v tom následujícím budeme pokračovat stejným tempem.

Věřím proto, že nám i nadále budete věrní a budete si užívat radosti stejně v roce 2014 jako jste tak činili v roce končícím. Děkuji vám za přízeň ve jménu celého portálu Gamesites.cz, sejdeme se zde zase v tu samou dobu příští rok.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář