{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový projekt - GameView!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Začátek roku nám přináší nový projekt s názvem GameView. O co se jedná se dozvíte až v článku. Nicméně nápovědy jste dostávali již dříve na Facebooku, a tak někteří z vás již tuší. Hlavní postavou je Groupleader, který přišel jak s nápadem, tak i podobou. Vrhněte se tedy do novinky.

Název již znáte, teď ještě zjistit o co vlastně půjde. Jelikož jsme herní portál, bude to mít samozřejmě co dočinění s hrami. Ale půjde o hry, které nenabízíme v našem portfoliu, nýbrž o novinky, které se chystají vletět do světa.

GameView vám tedy vždy co dva měsíce nabídne pohled na čtyři žhavé novinky, které spatří světlo světa v nejbližším čase. A nebude to pohled psaný, ale vizuální, který bude doprovázen komentářem. V celku se tedy jedná o herní video magazín.

Na projektu se podíleli celkem čtyři nadšenci, přičemž úhlavní postavou je Groupleader, který nejen že spřišel s nápadem, ale také ho pomohl zrealizovat. Postaral se tedy o grafickou stránku a celkové vyhotovení. Scénaristou se stal Marty, který tak vložil slova do úst CyanDyovi, jehož hlas vás bude provázet celým magazínem. Čtvrtý do party jsem byl , jako vrchní konzultant a dohlížeč.

V prvním díle vám představíme celkem 4 tituly:

  • The Crew
  • Watch Dogs
  • Dying Light
  • The Division

Vše budete moci zhlédnout na speciálním YouTube kanále www.youtube.com/gameviewgs, u kterého již teď dejte Subscribe, ať jste mezi prvními, kteří první díl uvidí. Datum a čas vydání je stanoven na neděli 12.1.2014 v 16:00.

Při této příležitosti bude na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz) vytvořena místnost, kde bude uvedení dílu komentovat sám stvořitel Groupleader. Rád vám zodpoví i vaše případně dotazy nebo vyslechne vaše návrhy.

Již teď vám však můžeme přiblížit doposud neznámou část Gamesites, a tou je CyanDye, který celý první díl namluvil. V tomto oboru není nováčkem, a tak se na jeho Youtube kanále můžete seznámit s jeho úchvatným hlasem.

Součástí GameView je také soutěž, proto dávejte při sledování bedlivý pozor, ať se můžete radovat z výhry. Odpovědi budete zasílat na email [email protected].

Již zítra buďte připraveni na žhavou novinku! V sobotu na viděnou.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář