{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pod pokličkou

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny hráče, čtenáře, uživatele a administrátory. Chtěl bych Vám představit můj projekt, který začíná touto nedělí. Projekt s názvem „Pod pokličkou", který vybírá ta nejdůležitější oznámení a debaty z Admin-Sekce, především Counter-Strike 1.6. Tímto prvním článkem Vám ho trochu osvětlím a začneme prvními informacemi.

O co vlastně jde v „Pod pokličkou“ ?

• Každonedělní článek o stavu Admin-Teamu (nově přijatí administrátoři), důležitých diskusí z Admin Sekce, rozebírání Vašich dotazů a mnoho dalšího...

• Těmito články Vás chceme informovat, jakožto hlavními osobami portálu GameSites.cz, o jeho stavu, přístupu k práci, novinky na serveru či webu, atd.


Registrovaných uživatelů

  • Pondělí, 20.1.2014, 19:00 - 24 511
  • Neděle, 26.1.2014, 19:00 - 24 785

Nábor Administrátorů

Do Administrátorského teamu nám tento týden přišlo mnoho nových kolegů, přeji jim tedy mnoho štěstí a ať u nás vydrží co nejdéle. :)

Counter-Strike 1.6

  • Public: Sikistyle, Lunix, L3h1nk0
  • Zombie: Analytick
  • Jump: Thomas.^
  • Jailbreak: TheExit
  • Capture the Flag: Strakec
  • Furien: Dziblo

CS Support: NatySek1

Minecraft

  • Creative: DEV1L_SVK, NeFFtik, Tomikr1305
  • HeroesXP: Rorisek

PC SupportPatrikCZ, letec29, Bonsajcek

 

Novinky z Admin Sekce

I v Admin Sekci je vytvořen topic pro nápady na serveru. Rád bych Vám je v těchto článcích představil a proto vyberu ty nejdůležitější. Tento týden by bylo pěkné, kdyby se vyřešila debata o tento nápad:

Plugin pro Public Servery na odpočet bomby.

Mnoho hráčů nevidí či neslyší, že byla bomba plantnuta. Tento plugin by to vyřešil, bylo by to tedy pro Vás lepší ? Napište nám to prosím do komentářů.

Změna do nového systému hlstats už došla téměř na všechny servery ! A proč vlastně ? Psychostats měl chyby, jako například, že nepočítal fragy“, hlstats by to měl napravit. Obrovské množství informací o Vašem herním účtě. Kolik jste zabili hráčů, kolikrát jste zemřeli jsou už pouze samozřejmostí. Zde můžete získat mnoho ocenění, zjistit si Vaši oblíbenou zbraň, oblíbený server či mapu, klan – to vše a ještě mnohem víc !

Seznam všech hlstats webů najdete ZDE. („statistiky“)

A samozřejmostí na tomto portále jsou turnaje ! Ještě jste se nezúčastnili žádného ? Dnes bych Vám chtěl představit první BaseBuilder Turnaj ! Přesný datum neurčíme, stále se domlouvá, ale můžete se zatím připravit hraním na našich BaseBuilder serverech, abyste v turnaji nehráli druhé housle.

V tomto týdnu přišla i špatná zpráva. Opustil nás HLSA „inner“ z DeathMatch sekce. Přeji mu tedy mnoho štěstí, zdraví a doufám, že se brzy vrátí.

Další informací jsou postihy Administrátorů. Myslím, že mnoho z hráčů se domnívá, že Administrátoři, byť jsou upozorněni, tak nejsou nijak více potrestáni. Jsou však na omylu. Administrátoři, ať udělají chybu v BANování, nevhodně se vyjadřují do fóra, nebo píší, kam nemají, dostávájí „trestné body“, které mohou způsobit až vyhození Administrátora z portálu bez možnost druhé šance. Ovšem, i tyto trestné body jdou smazat. Stačí se jen chovat tak, jak se sluší, popřípadě za mimopovinnostní aktivity, jako jsou turnaje, soutěže, atd.

Děkuji všem za pozornost. Doufám, že budete i nadále číst „Pod pokličkou“ a doufám, že jsem Vás alespoň trochu do obrazu uvedl.  S pozdravem a přáním krásného prožití dalšího týdne, TheRohlikar.

PS: Pokud máte nějaké otázky, napište nám je do komentářů.

Týdenní otázka: Jaký názor máte na „Trestné body“ ?

* Své odpovědi zasílejte do komentářů.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář