{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Akademie a Support - Oživení

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Jak již nadpis napovídá, dnes vás budu informovat o oživení Akademie a supportu na našem portále. Systém, který vznikl minulý rok postupně upadal, a tak nezbylo nic jiného než jej spustit znovu s novými lidmi a novými pravidly. Všechny potřebné informace najdete uvnitř článku, tak vzhůru do čtení.

Nejdříve se vrhneme na Support, kde se sdružují lidé s určitými schopnosti a touhou pomoci ostatním, méně zdatným uživatelům. Proto pokud i vy vynikáte v určité oblasti, můžete se směle přihlásit.

Support nábor je otevřen ve čtyřech sekcích:

  • CS 1.6
  • Minecraft
  • Team Fortress #2
  • PC

Každá z těchto sekcí má svého Kapitána, který se stará o celkový chod svého odvětví. Na těchto pozicích naleznete jak nové, tak i staré tváře, které se supportem měli již dříve co dočinění.

Nejvýznamější změna se však udála na pozici Hlavního Supporta, který celý support řídí. Stal se jím Machec, který doposud vykonával funkci HLSA Classic sekce v CS 1.6.

Nově nábor do supportu probíhá pouze pomocí fora, kam můžete psát své žádanky. Následně si vás Kapitán dané sekce pozve na Teamspeak k testu. Pokud jej úspěšně zvládnete, budete se moci honosit titulem Support, k čemuž náleží speciální ikonka, práva na foru a další výhody.

Jelikož podmínky pro přijetí jsou u každé ze sekcí rozdílné, dozvíte se je v příslušné sekci na foru ZDE.

Nezbývá, než popřát všem žadatelům hodně štěstí při testu a těšíme se na další spolupráci.

 

Akademie

Akademie je projekt v sekci Counter Strike 1.6 věnovaný těm, kteří by rádi získali práva na serverech, avšak nesplňují určené podmínky. Proto nemusíte zoufat, když vám je méně než 16 let, protože když prokážete určité schopnosti, můžete práva získat také.

Akademii má pod palcem nyní Nevinná, která nad vším bude dohlížet. Nicméně hlavně vy se budete muset snažit, abyste měli šanci uspět.

Přihláška

Pokud se chcete stát akademikem, musíte udělat následující věci:

Napsat PM uživateli Akademie4 (tzn., že kliknete na odkaz a stisknete na poslat soukromou zprávu).

V předmětu uvádějte Sekci (CS 1.6 nebo MC). V textu pak:

1. Věk
2. Mód jakému se chcete věnovat (JB, Furien, Public, ...)
3. Jak dlouho hrajete CS
4. Aktivita pomocí HLSTATS
5. SteamID

Podmínkou pro úspěšné dokončení akademie je nasbírání 20 bodů za nahlášené prohřešky v dané sekci, kam budete chtít práva. Při nahlášení cheatingu získáváte 2 body, při nahlášení menšího přestupku (ale důležitého), získáváte 1 bod. Při špatném nahlášení se body odečítají. Špatně nahlášený cheater = 5 bodů minus.

Až dovršíte hodnotu 20 bodů, dáte všechny uzavřené topicy z nahlášení do jednoho příspěvku v sekci na foru ZDE. Pokud budete mít vše správně, budete si moci zažádat o práva. Ty vám můžou, ale nemusí být přiděleny. Vše pak závisí na HLSA daného modu, zda splníte i jeho požadavky.

Veškeré podrobnosti sepsané na jednom místě se nacházejí v sekci Akademie CS 1.6 na foru ZDE.

Je tam také topic pro vaše otázky, proto pokud si nevíte s něčím rady, zeptejte se tam a my vám rádi odpovíme.

Věřím, že mezi vámi najdeme mnoho mladých a schopných hráčů, kteří si práva zaslouží a zvýší tak kvalitu administrátorů na našem portále.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář