{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

9. Kolo GSPL + Bonus #2

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnes se uskuteční předposlední turnaj naší pokerové ligy, který stále může přinést řadu změn do celkového hodnocení. Přispěje k tomu také druhý bonus, díky kterému můžete získat nějaké ty body navíc. O jaký bonus půjde se dozvíte uvnitř novinky společně s celkovým pořadím po 8 kolech.

Neděle 18:05, tento čas má již mnoho lidí zapsáno do diáře. Pokud vy ještě ne, tak to napravte. Můžete se totiž účastnit skvělých pokerových klání a zdokonalit tak své pokerové umění. Ale nejen to. Poznáte své protihráče, nasbíráte zkušenosti a k tomu ještě můžete vyhrát nějaké ty ceny. To vše nabízí naše Gamesites Poker League.

Někteří z vás si možná řeknou, že když se neúčastnili prvních osmi kol, nemá smysl už do ligy vůbec zasahovat. Ale to je omyl. Při takto vysokém počtu hráčů se často stává, že ti, kteří byli na předních příčkách jednou, podruhé můžou vypadnout hodně brzy. Stále se hraje o spoustu bodů, a proto se nevzdávejte své šance na výhru.

Každou neděli se hraje o ceny, kterými jsou eVIP na csko pro vítěze a VIP pro druhého v pořadí. Mimo to na vás čeká zážitek, kdy můžete usednout ke stolu dokonce s hlavními adminy Gamesites.

Samozřejmě každého zajímá také pořadí po osmi kolech a to najdete ZDE!

Na závěr přidávám odkaz na článek, kde se dozvíte všechny podrobnosti o této lize, jak se účastnit a další potřebné informace.

Článek ZDE.

BONUS! - Vzhledem k magickému datu 2.2. je připraven bonus, a to takový - Komu z vás přijde na ruku pár dvojek, vyscreenuje to a pošle do komentářů, získá 5 bodů do celkového hodnocení navíc!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář