{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Steam novinky

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Jak asi každý z vás tuší, dnešní článek se bude zajímat o službě Steam, s jejími Updaty.. Jsou pro vás přichystány jak recenze na nově přidané hry tak moje povídání k novým Updatům.
Dnes si povíme něco o hře KickBeat Steam Edition a o pár vymožeností či novinek. Hezké čtení (Budete ho potřebovat.).

Hra KickBeat Steam Edition, která je momentálně dostupná a novinkou ve hrách. Tuto hru vytvořila nezávislá firma, která vytvořila i hry Pintaball FX2 a Castle Storm (Wtf ?! Ani o jedné z těchto hře jsem v životě neslyšel.).
KickBeat je taková ta čínská/japonská hovadina, kde do někoho furt jenom mlátíte. 
Co ale musím podotknout je celkem zajímavá 3D grafika a dost pestrá hudba (Asi nejvíc ocení lidi DnB apod. žánrů.).

V jako každé jiné hře je kampaň pro jedno hráče, která má prý podle tvůrců jedinečný umělecký styl (Což se mi moc nezdá, ale tak nebudeme jim to brát.) a krásně ručně malovanou animaci (Což je taky celkem WATAFAK).
Ovládání je celkem jednoduché a je zde možnost tvoření svých Combo triků nebo spíše úderů.
Cena - Výkon.. No.. Momentálně je hra za 8e.. ale asi bych za ni dal max. 5 euro.
Mé hodnocení hry není moc dobré.. dávám tomu horší šestku, ale já nikdy moc neměl rád podobné hry.

Přesunume se ale dále a to k Updatům.

Co se týká samotného Steamu. Jednou za čas Valve vydá i nějaký ten update, který má pomoct (Přesto všichni víme, že update na Csko bylo asi to nejhorší co udělali... Volvo jedno.). Poslední update přivedl asi tyto funkce: (Vybrané jen ty co jsou za zmínku.. Na ostatní je jen tlačítko DELETE).

Přidáno Steam Family Options - Funguje na ten princip, že příde zodpovědný rodič a začne se vám hrabat ve Steam účtu. Nastaví vám jen na co se můžete koukat, co můžete hrát a nebo jaké funkce můžete používat. Teoreticky velmi zajímavé nastavení, pokud chcete své děti ochránit před násilím a tvrdým sexem ve hrách nebo ochránit své kreditní karty. Prakticky je to bohužel někde úplně jinde. Jenom si představte, že by vaše rodiče měli heslo od VAŠEHO Steam účtu. To bych osobně šel radši hrát minecraft.. (Nic ve zlým Mc hráči.)
 
Nyní se vám nemůže stát, že se vám Steam sekne nebo vyhlásí chybu po vypínání/odhlašování Steamu. A to je dobré vědět !!

Pokud používáte steam v Asijské textu mám tu dobrou zprávu! Nyní je opraven Asijský text ve hrách (Asi to tak není, spíše se vám hra aspoň načte pokud máte Steam v tomto extravagantním textu.). No jen se pochlubte, kdo je tu z Asie!

Opravena regrese se stahováním DLC při spuštěné aplikaci, která běží. Co víc k tomu dodat. Co je to DLC by mohl každý "pravý" hráč vědět a regrese ? Existuje google.

Zjednodušený názve pro Steam ve Windows Firewallu a dialogů o pádu/chybě. - Pokud s tím nijak nepracujete, tak je vám do jednoduše k ničemu. 

 

 
Je tu ještě dalších pár updatů, ale o ty se nemá cenu moc vyjadřovat. Vzal jsem to stručně a důležitě. Na Steamu máte o aktualizaci vypsáno víc, ale pokud si to nepřečtete, ani nepoznáte, že je tam rozdíl. Doufám že se vám čtení líbilo. A u dalšího článku nazdar.
 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář