{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS Teamspeak Soutěže 1

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Už je to nějakou dobu, kdy pro Vás děláme soutěže na našem TeamSpeaku. Ale bohužel Soutěže poslední dobou upadaly a nikdo se o ně moc nestaral. Proto přichází veliké změny a Hlavního Pořadatele Soutěží se ujímá Destroy. Spolu s pořadateli soutěží Vám přinášíme plno nových soutěží a nové odměny, které jste do teď přes TS3 nemohli získat.

Dříve byly výhrami jen Vip na TS3 a Evip/Vip na Counter Strike 1.6. Teď ale můžete získat VIP na Minecraft, Credity do Minecraftu Marketu, VIP na Team Fortress 2 a také samozřejmě VIP/EVIP na Counter Strike 1.6 a VIP na Náš TeamSpeak server!

Soutěže se nyní nově dělí na „Velké Soutěže“ a „Malé Soutěže“!!!

Velké Soutěže

Budou se pořádat vždy jedna za 2 týdny. Za tyto soutěže můžete získat stejné ceny, jako byly do teď. Evip/Vip na Counter Strike 1.6 a VIP na náš TeamSpeak.

Malé Soutěže

Budou se konat dvakrát do týdne. JE TU VELIKÁ ZMĚNA!!! Malé Soutěže jsou vždy odměňované určitým počtem bodů. Za první 3 místa získáte body, za které si budete moci pořídit cenu dle libosti. Můžete si tak body nasbíráne např. za 3 týdny sečíst, abyste měli na lepší odměnu.

Seznam bodů a odměn bude dodán později.

Na TeamSpeaku máme teď tyto soutěže:

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář