{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Recenze: Next Car Game

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny čtenáře a čtenářky. V dnešní recenzi se dozvíte něco o závodní hře Next Car Game, kterou vyrobilo finské studio Bugbear Entertainment. Hra by měla navazovat na sérii FlatOut. Toto studio stojí za simulací Rally Trophy. Hra se na Steamu nachází v kategorii předběžný přístup, ale brzy by měla vyjít. Jdeme na to!

 Poté co vývojáři neuspěli na Kickstarteru, kde vybrali pouze 81 772$ z požadovaných 350 000$ se přesunuli na Steam Early Access, kde se snaží získat další finance na svojí hru, která navazuje na sérii FlatOut. Paradoxně na Steamu a jejich webových stránkách za jeden týden, kdy byla hra ve slevě vydělali 1 milion dolarů

 Začal bych věcí zvanou Technology Sneak Peek 2.0. Je to vlastně hra Next Car Game bez závodů apod. Je to takové hřiště, můžete si zde dělat téměř co chcete. Můžete testovat skvělou zničitelnost aut, je zde spousta atrakcí, kde si můžete jezdit, skákat do dálky, totálně rozflákat auto, rozbít domy a třeba shodit tisíce pneumatik a skvěle si zavařit svůj počítač :-). Technology Sneak Peek získáte, pokud si zakoupíte hru v Early Access.

  Přejdeme k samotné hře, kvůli které tento článek vznikl. Next Car Game patří do žánrů: akční, závodní, simulace, sportovní. Běží na enginu ROMU, který studio vytváří od roku 2000, je velmi dobrý na závody a destrukci aut. A co vlastně můžete ve hře dělat? Je zde oblíbené derby (zatím pouze 1 mapa) a samozřejmě závody (zatím 2 mapy), bez kterých by to nešlo. Bohužel jsou na výběr zatím pouze 2 auta, ale až hra vyjde, tak určitě další auta budou přidány. A grafika? No úžasná a ještě k tomu tuto hru rozjedete i na horších PC sestavách. Destrukce aut je opravdu luxusní, pokud jste se podívali na video, tak víte o čem mluvím :-). Vývojáři se také snaží hru vytvářet, tak aby se co nejvíce přiblížila realitě, takže nečekejte to, že když se z vašeho auta stane kostka plechu tak vy stále pojedete dál. Bohužel, zatím můžete hrát pouze na klávesnici, volant ani gamepad prozatím není možné používat. Ovládání je taktéž výborné, stačí si na něj jen zvyknout. Hra je v předběžném přístupu, ale brzy na jaře tohoto roku by měla vyjít. Ve hře zatím není multiplayer, vývojáři se k němu nechtějí moc vyjadřovat, ale něco naznačují, no necháme se překvapit, samozřejmě že by to určitě byla skvělá záležitost.

Shrnutí:

Hra s předběžným přístupem!

Žánr: Akční, předběžný přístup, nezávislé, závodní, simulace, sportovní

Datum vydání: Začátek jara 2014

Multiplayer: Ne

Čeština: Nedostupná

Homepage Next Car Game: http://nextcargame.com/

Homepage Bugbear:  http://www.bugbear.fi/

Aktuální cena na Steamu: 24 euro (cca 650Kč)

 

Minimální HW požadavky:

OS: Microsoft Windows XP

Procesor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz

Paměť: 2 GB RAM

Grafická karta: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830

DirectX: 9.0c

Hard disk: 2 GB volného místa

Zvuková karta: DirectX compatible

K hraní této hry není nutné internetové připojení!

 

Hodnocení: 9/10

            + Grafická stránka hry

            + Ovladatelnost

            + Přístup vývojářů

            + Technology Sneak Peek

            + Realističnost

            - Bez lokalizace

            / Bugy (dají se prominout, hra se ještě stále testuje…)

            / Malý výběr aut (dá se prominout, hra ještě stále nevyšla…)

 

 Pokud máte rádi závodní hry a sérii FlatOut, je to hra pro vás! Doporučuji jí zakoupit, dokud je v Early Access. Nejen že získáte Technology Sneak Peek, ale také je možné, že až hra bude v plné verzi, tak podraží.

 K této hře se pravděpodobně ještě vrátím, až vyjde v plné verzi. Chci upozornit, že všechny informace, které jsou uvedeny v recenzi se můžou ještě změnit.

 Děkuji vám, že jste si mojí recenzi přečetli a budu rád za vaše komentáře. Také velice děkuji studiu Bugbear za jejich přístup a poskytnutí hry. Pokud máte návrh jakou hru bych měl zrecenzovat, tak mi ho napište :-).

Přeji krásný zbytek dne, Orbikaz.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář