{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

BaseBuilder Turnaj

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Jako je již zvykem, zde na GameSites.cz, pořádat nějaké ty turnaje, ať ze strany Vedení, či Administrátorů, přináším Vám dnes informace o již zmíněném a poctivě připravovaném BaseBuilder turnaji od Administrátora MeTeOr4za. Tak se připravte , bude boj !

22. 2. 2014 (Sobota) – od 16:00 – 20:00/21:00

23. 2. 2014 (Neděle) – od 16:00 – 20:00/podle účasti

Již zmíněné datum je pouhou maličkostí v dnešním článku. Přesuneme se k vůbec samotné hře celého BaseBuilder turnaje. Každý z Vás, co někdy BaseBuilder hrál, popřípadě viděl video, ví, oč v BaseBuilderu vlastně jde. Jednoduše - postavíte si stavbu, ve které se schováte (musí do ní být vstup) a budete se chránit před masivním počtem Zombie. Celé se to bude odehrávat na několika mapách, které můžete i vy sami vybrat, ale o tom až později. Soutěžící budou muset za dobu 1 min. 40 sekund postavit tyto buildy: Tunel, Kabinku, Air a svůj vlastní.

Hodnotit se bude:

  • Vzhled buildu.
  • Velikost a délka buildu.
  • Čas, za který build postaví.
  • Přežití v daném buildu. (Aby build nesloužil jen jako dekorační stavba.)
  • Pokud daný build neporušuje pravidla BaseBuilderu.



Po uplynutí 1 minuty 40 sekund a schování se do svého buildu, bude vypuštěn Zombie (Administrátor) na daného soutěžícího. Soutěžící bude mít SG-552 a Zombie 2200HP – oba dva budou mít 0b, 0 ALL. Takto se to zopakuje 4x s jinou mapou, jiným buildem. Poslední build bude možné natočit a uveřejnit na YT Tutorial, kde budou všechny povolené/zakázané buildy a jejich postavení. Žádná soutěžse neobejde bez poroty a „security“ (V tomto případě Administrátora.). Tito Administrátoři budou natáčet samotnout stavbu + „boj“. Porota, která podle dema vybere vítěze z výše uvedených bodů. Porotci jsou v tuto chvíli pouze 3, ale stále není počátek turnaje, zatím mají čas.


Vítězové samozřejmě nebudou bez odměny.

  • První místo získá E-VIP na jakýkoli GameSites.cz Server.
  • Stříbrné místo získá VIP na jakýkoli GameSites.cz Server.
  • Třetí místo získá VIP na jakýkoli BaseBuilder GameSites.cz Server.

                       • Všechny tři místa mají možnost uveřejnit svůj build i na YT Tutorial.

Registrovat se můžete ihned zde na fóru: http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=47&t=39569

Pokud chcete nějakou vlastní mapu, která by se mohla do turnaje přidat, napište ji pod Vaši registraci, popřípadě PM pořadateli - MeTeOr4zovi

No, tak doufám, že to máte tak nějak vysvětlené, že se v tom orientujete. Je to pouze krátce a určitě Vám na místě zodpoví Vaše otázky a všechna pravidla, porotce a mnoho dalších věcí ohledně BaseBuilder turnaje, se dozvíte na místě. Přeji všem účastníkům hodně štěstí, dobrou mušku, administrátorům pevné nervy no a porotcům klid a pohodu při zpracovávání dem a zvolení vítězů.

 

S pozdravem a přáním krásného dne, TheRohlikar & MeTeOr4z.

     

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář