{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS Teamspeak Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Už je to nějakou dobu, kdy pro Vás děláme soutěže na našem TeamSpeaku. Ale bohužel Soutěže poslední dobou upadaly a nikdo se o ně moc nestaral. Proto přichází veliké změny a Hlavního Pořadatele Soutěží se ujímá Destroy. Spolu s pořadateli soutěží Vám přinášíme plno nových soutěží a nové odměny, které jste do teď přes TS3 nemohli získat.

Dříve byly výhrami jen Vip na TS3 a Evip/Vip na Counter Strike 1.6. Teď ale můžete získat VIP na Minecraft, Credity do Minecraftu Marketu, VIP na Team Fortress 2 a také samozřejmě VIP/EVIP na Counter Strike 1.6 a VIP na Náš TeamSpeak server! TS.GAMESITES.CZ

Soutěže se nyní nově dělí na „Velké Soutěže“ a „Malé Soutěže“!!!

Velké Soutěže

Budou se pořádat vždy jedna za 2 týdny. Za tyto soutěže můžete získat stejné ceny, jako byly do teď. Evip/Vip na Counter Strike 1.6 a VIP na náš TeamSpeak.

Malé Soutěže

Budou se konat dvakrát do týdne. JE TU VELIKÁ ZMĚNA!!! Malé Soutěže jsou vždy odměňované určitým počtem bodů. Za první 3 místa získáte body, za které si budete moci pořídit cenu dle libosti. Můžete si tak body nasbíráne např. za 3 týdny sečíst, abyste měli na lepší odměnu.

Bodování a Odměny

  • Vip na Counter Strike 1.6 - 15 bodů
  • Evip na Counter Strike 1.6 - 25 bodů
  • VIP na TeamSpeak - 15 bodů
  • Team Fortress 2 - 12 bodů
  • VIP na Minecraft - 15 bodů
  • 250 creditů na minecraft - 4 body
  • 650 creditů na minecraft - 6 bodů
  • 1080 creditů na minecraft - 8 bodů
  • 2500 creditů na minecraft - 15 bodů
  • 7850 creditů na minecraft - 18 bodů

Pro nejlepší z nejlepších máme připraveny také speciální ikonky, kterými se budou honosit poze vítězové. Ikonky jsou 3, tzn. kdo dosáhne největšího počtu, bude mít ikonku zlatou, další v pořadí pak stříbrnou a bronzovou.

Na teamspeaku najdete také již vytvořené roomky pro dané soutěže a u nich v description naleznete datum konání a popis, o co v dané osutěži půjde.

Nejbližšími soutěžemi jsou MC Kvíz, který se koná již dnes, 15.2. v 17:00 a zítra v 16:00 se můžete těšit na Kvíz Hlavních měst.

Hlavním pořadatelem soutěží je Destroy, proto pokud máte otázky, či nápady na další soutěže, směřujte mu zde na webu soukromou zprávu.

Přejeme mnoho štěstí do soubojů na našem Teamspeaku.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář