{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pod pokličkou #4

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny hráče, Administrátory, uživatele, holky, kluky, děti i dospělé. Nahlédnutí pod pokličku Admin Sekce, novinky co potěší, nápady co prospějí – to vše a ještě mnohem více ! Minulý, 3, díl byl opravdu krátký a dneska Vám tedy přinesu nějakou pestrost do čtení. Správný redaktor musí umět i Interview... Já to sice neumím, každopádně Vám sem jedno opravdu krátké přináším, a to s jedním z nových Šerifů – Honem. Dnes ovšem neskončíme jen u Interview, ale podíváme se i na výsledky, o víkendu konaného, BaseBuilder turnaje a přivítáme, jakožto samozřejmostí, nové Administrátory.

První informací pro Vás je to, že Pod pokličkou již nebude vycházet v neděli a každý týden, čehož jste si zřejmě všimli. Je to samozřejmě, kdo četl minulý díl, z důvodu málo informací pro Vás důležitých... Ale Pod Pokličkou neskončí jen tak. A tomu vlastně nasvědčuje i tento díl, který nám přináší Interview s HLSA CTF Serverů a novým Šerifem – Honem. Nuže, pusťme se do toho.

Rohlik: Ahoj, děkuji ti za příjmutí mé pozvánky a gratuluji k tvé nové pozici. Začneme tedy první otázkou – Jak jsi se vlastně dostal ke GameSites ? Co tě sem přivedlo ?

Hon: Ahoj, díky za pozvání a gratulaci.
Na GameSites jsem se dostal úplnou náhodou. V listopadu 2011 jsem se začal připravovat na státnice a ve volném čase či pauzách jsem hledal odreagování, tak jsem se vrátil po několika letech k CS 1.6. Na mém STEAMU hrál mladší brácha, takže jsem stáhl NS a šel na první předvolený server, který tam byl. Ten asi po 14ti dnech skončil, takže jsem hledal dál a narazil na Capture The Flag 2. Tento mód mě neuvěřitlně zaujal a i díky tomu jsme se poprvé v životě začal zajímat o pozici admina. Moje dosavadní znalosti z CS byly pouze herní, cheating jsem poznal, ale že lze v CSku točit dema či fotit screeny vůbec. Důvěru jsem dostal a za 2 roky jsem udělal velké pokroky, jak ve znalosti CS 1.6, tak v pochodech zde na GameSites.


Rohlik: Šerif je jedna z nejvyšších pozic zde na GameSites, bereš to tedy vážně, nebo jen jako „hru“ ?

Hon: Vždy jsem byl zastáncem, že ten opravdový život je tam venku. Tady je to pro mě odreagování od práce či sportu. Ano, pozice šerif je jedna z nejvyšších, ale já to vnímám jako ocenění pro všechny, kdo se dnes a denně podílí na vývoji našeho módu - Capture The Flag. Bez nich bych nebyl nic. Prošel jsem dlouhou cestou a každá pozice mě posunula dále. Dnes CTF vypadá úplně jinak, než když jsem přišel na GS a věřím, že se budeme neustále posouvat ku předu.


Rohlik: Máš nějaký větší vztah k CTF sekci ?

Hon: Zde jsem začal, zde skončím. Srdcová záležitost.


Rohlik: Celou dobu se tu bavíme o GameSites, ale co nám řekneš o sobě ?

Hon: Jmenuji se Pavel, bydlím kousek od Olomouce. Za 14 dní mi bude 26 let, což se spoustě lidem nezdá. (ZDE VNIKNUL M4CH3C DO ROOMKY :-D)
Pracuji jako Office Manager, což obnáší správu a chod celé jedné pobočky v Olomouci. Studoval jsem Fakultu tělesné kultury na Univerzitě Palackého v Olomouci. I od toho se odvíjí mé záliby, které jsou sportovního rázu + samozřejmě CS 1.6. Jiné hry ani nehraju.


Rohlik: Myslíš si, že jsi si tuto pozici zasloužil ?

Hon: Sám bych se nedoporučil. Nejsem typ, který by se někam cpal, mých kvalit si musí všímat ostatní. Jak už jsem zmiňoval, pozice šerif je kouskem pro každého admina z našeho módu a ten si tuto pozici za velký pokrok určitě zasloužil. Každopádně si pozice velmi cením a budu se snažit pomáhat celému GS.cz k ještě lepším zítřkům.


Rohlik: Čeho chceš dosáhnout, jako Šerif ?

Hon: Určitě chci nadále pracovat s CTF módem, konečně posunout do reálného času update, vychytat ještě stávající "mouchy", přidat nové mapy a jednoduše posouvat ho dál a dál.
Nyní se ale hlavně potřebuji "vžít" do nové pozice a aklimatizovat se na celý portál. Teď aktuálně například spolupracuji s M4ch3cem na 5 vs 5 CUPem. Máte se na co těšit. :)


Rohlik: Vidíš v GameSites růst, nebo úpadek za ty 2 roky ?

Hon: Když jsem zde začal hrát, tak GameSites mělo cca polovinu serverů a teď jich máme přes 100, což je úžásné, takže samozřejmě růst. Nový systém adminů na serverech je taky posun ku předu. Je zde vidět neustálý pokrok na více frontách.


Rohlik: Ty osobně vidíš svůj „konec“ u GameSites ?

Hon: Jednoduše, mám období - kdy mě to baví a pak, kdy mě to nebaví. Konec nejspíš někdy v budoucnu příjde, ale nějaký čas mě tady ještě budete muset snášet. :) Jsem člověk, který hodně přemýšlí ,takže bych hodně rozmýšlel konec, raději si dám pauzu, protože vím, že mě to zase chytne a vletím na server postřílet pár enemy.


Rohlik: Okay, děkuji ti za kratší rozhovor, ještě jednou ti gratuluji, přeji hodně štěstí u GameSites a v životě. Doufám, že tu ještě dlouho pobudeš. Chceš něco vzkázat hráčům GameSites ?

Hon: Já děkuji za pozvání a gratulaci. Vzkaz? Bavte se životem, bojujte a hlavně se nikdy nevzdávejte! Ve chvílích volna Vás rád uvidím u nás na Capture The Flag. Zaručuji, že Vás mód po chvíli "chytne", tak jak mě. :)


Tak, to byl Hon a jeho zákon. Kdyby jste chtěli poradit Honovi, jak správně natočit demo, napište mu prosím Soukromou Zprávu zde na webu, bude určitě rád a pak nám prozradí, kolik lidí bylo tak ochotných, že mu pomohlo. :-)
A teď hurá k BaseBuilder turnaji, který se konal minulý týden o víkendu.

BaseBuilder turnaj proběhl opravdu skvěle, tipuji, že to bylo i podle představ organizátora - MeTeOr4za. Lidí přišlo dost a proto nebyli hned tak jasní vítězové. Téměř s plným počtem bodů získal iLNEAR zlatou medaili s 19,5 body z 20. Hned zaním se na stříbrném místě umístil masterKING s 18,5 body. A nakonec GhOsT se 17 body a bronzem. 

Všem výše uvedeným gratuluji za skvělý výkon při stavbách, ostatním zúčastněním děkujeme za účast, porotcům za porotu, Administrátorům za dodržování pořádku, M4ch3Covi za velkou pomoc při konání turnaje a MeTeOr4zovi za vytvoření a uskutečnění skvělého nápadu ! Ale nebojte se - určitě tu ještě takových turnajů bude dost ! :-)


Dále bych rád pogratuloval, takto veřejně, noblemarovi(nový Šerif) a olsavittovi(nový HLSA Public) za nově získané pozice. Gratuluji pánové a přeji mnoho štěstí i v dalších úspěcích zde na GameSites.cz !

A skočíme k náboru, kde bylo přijato dalších mnoho nových členů, tudíž všem níže uvedeným gratuluji, s Vámi se loučím, děkuji za přečtení a čtěte novinky i v úterý, kdy Vás čeká seznámení s již chystajícím Cupem CS 1.6 ! Skočíme tedy na 16. 2. 2014 - 2. 3. 2014

Nábor Administrátorů

  • Counter-Strike 1.6

    • Public Servery: thebm, MikosS, tr0nic, STEPHAN, Danco23
    • Deathmatch Servery: SenatoR
    • Aim Servery: mTk95
    • Warcraft Servery: AdvanceD2412
    • GunGame Servery: SouthFruits
    • Furien Servery: Lemur2, Negral
    • Jump Servery: Nadaap
    • Capture the Flag Servery: Bamblby
    • Knife Servery: Albertation
       
  • Minecraft

    • Creative Servery: kexikGS, Retia, TedikCrosbyk, Danny0911
    • SkyBlock Servery: LordMakaluzo
    • HeroesXP Servery: superleggera, Macko123456, Potato20, LoLeRiK 
    • EventMaster: GaMeRaMeK, Gemblerk00
Nábor Supportů
  • Counter-Strike 1.6: KOF
  • Minecraft: Mersedko17, Stefiik
  • PC: PatrikCZ
  • GTA: krublas
  • CS:GO: StaryhoracIoo
  • LOL: gravity1236, eFkacko, Destroy, Riven, Wecko
     
Statistiky
  • Registrovaných členů
    • Neděle, 16. 2. 2014 - 25 834
    • Neděle, 2. 3. 2014 - 26 513
       
  • Liků na FB stránce:
    • Neděle, 16. 2. 2014 - 24 422
    • Neděle, 2. 3. 2014 - 24 994
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář