{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

FB-25 000 fanoušků+soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Oficiální GameSites.cz fanpage na facebooku dosáhla neuvěřitelných 25 000 fanoušků. Nedávno jsme soutěžili o myšky, teď tu máme opět nové soutěže! Vrací se oblíbená soutěž Vyfoť a vyhraj! Další informace o soutěžích a naší facebook stránce nalezneze v článku.

Vážení fanoušci, oficiální GameSites.cz fanpage na Facebooku dosáhla neuvěřitelných 25 000 "to se mi líbí".

Děkujeme!

Přesně 3.3. 2014 krátce po poledni jsme překročili hranici 25 000 fanoušků. Což nás stále motivuje k vytváření nových a nových soutěží!

Nedávno byla ukončena soutěž o několik skvělých myší. Tu poslední vyhrál Johny Oakley, jelikož původní výherce Drá B Itch se neozval do 48 hodin od výhry a tím nedodržel pravidla. Díky tomu jste dostali druhou šanci zapojit se do soutěže. Vyhrát SteelSeries Sensei RAW Navi Edition chtělo spousta z Vás, bohužel radost jsme mohli udělat pouze jednomu. Výherci ještě jednou gratulujeme.

A pro ty, kteří zoufají, máme jednu zprávu. Nezoufejte! Přicházejí další souteže!

Aktuální soutěž:

Na počest oslavy 25 000 fanoušků, jsme si pro Vás přichastali po delší době opět soutěž Vyfoť a vyhraj!

Úkol soutěže je jednoduchý! Vyfoťte nebo vyscreenujte oficiální GS.cz Facebook stránku v okamžiku, kdy bude mít 26 000 "to se mi líbí" a vyhrajte eVIP nebo 2 VIP na libovolný CS 1.6 server/VIP na GTA či MC! Vaši fotografii nebo screen odešlete na email: [email protected]

Ve spolupráci s RadeGastem bude následně čekat - Meme (komiks) soutěž. Šanci na výhru budou mít tedy kreativní lidé se špetkou humoru.

Nejste fanouškem GS.cz FB fanpage? Napravte to! GameSites.cz facebook

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář