{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

LoL 1v1 cup - vyhlášení

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Vážení přátelé, první turnaj v novém roce 2014 od GameSites.cz, který organizovali eFkacko a Destroy je za námi. Ohlédneme se zpět, uděláme průřez turnajem a zveřejníme vítěze. Zda-li nás čekají další turnaje, to se dozvíte v článku!

Milí nadšenci nejpopulárnější hry na světě - League of Legends. Máme za sebou první turnaj 1v1 typu na GameSites.cz a vůbec, první turnaj v novém roce 2014. Turnaj byl velice zdařilý a nastavil tak pro další turnaje velice vysokou laťku.

"Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným a především Destroyovi, odvedl opravdu vynikající práci. Vždy jsem měl turnaj na svých břemenech, později mi pomáhal Mudr.Host, nicméně tento turnaj by se bez jeho pomoci neobešel. Díky streamu měli diváci možnost sledovat zápasy takřka "life" a to i s komentem. Záznamy ze streamu určitě poskytneme. Děkujeme za podporu, 200 lidí sledovalo na streamu finále GameSites.cz 1v1 cupu, což je vysoké číšlo a moc Vám děkujeme. Dovednosti hráčů se v samém konci turnaje nijak výrazně nelišili, k vidění byla velice vyrovnaná utkání. Do turnaje mohlo být přihlášeno 64 hráčů a ti, kteří se do turnaje nedostali, se omlouváme, ale vaše registrace přišli příliš pozdě nebo již bylo plno. Nicméně nesmutněte, zanedlouho tu bude další turnaj! Připravíme si pro Vás 5v5 cup, takže shánějte spoluhráče a trénujte. Atraktivní ceny budou opět ve hře! Konečně bych chtěl oficiálně pogratulovat vítězi turnaje HougCz." děkuje a hodnotí turnaj eFkacko.

Konečné pořadí:

1. místo - HougCz

2. místo - Overak

3. místo - ExCeee a Sk1nk

Turnaj probíhal velice skvěle. Několik hráčů se nedostavilo a tak soupeři měli tzv. freewin, kdy postoupili do dalšího zýpasu bez boje. Do čtvrtfinálových klání jsme byli svědky blind picku, kdy šlo nejen o "skill" ale taktéž o dovednosti. Od čtvrtfinálových klání se blind pick změnil na tournament draft, kdy hráčí mohli zabanovat celkem 6 hrdinů a hodnota velikosti štěstiny klesala.

Zde jsou odkazy na jednotlivé zápasy turnaje:

Kvalifikační kola

Čtvrtfinálová utkání - Finále

Ve finále tedy zvítěžil HougCz nad Overakem. HougCz si vybral Oriannu, kterou od samého začátku stavěl na AD a byla to velice chytrá taktika a volba, která mu zajistila vítězství. Overak si zvolil Kayle se kterou dal velice dobře zabrat HougoviCz. Nicméně HougCz vyhrál na farmu, kdy získal dříve než soupeř 100 creepů a následně dal i first blood. Ještě jednou gratulujeme a veškeré další informace ohledně zápasů určitě najdete na odkazech, uvedených výše.

Zanedlouho se těšte na článek, který bude o budoucím 5v5 turnaji!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář