{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěž o nejstylovější blog #2

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny čtenáře a čtenářky! Na dnešek jsem si pro vás připravil článek, který se bude týkat soutěže "O nejstylovější blog #2". Takže pokud tě baví psaní článků apod. tak se do soutěže přihlas! Ukaž co umíš! Bližší informace jsou v novince.

 Rád píšeš články, blogy atd.? Tak se přihlas do nové soutěže “O nejstylovější blog #2“. Už dlouho zde na webu GameSitu nebyla žádná soutěž a právě to chceme napravit! Zúčastnit se může opravdu každý, koho tento druh zábavy baví.

 O co vlastně jde a jak to bude probíhat?

 Jde o to, že uživatelé, kteří píšou blogy, nebo s tím kvůli této soutěži začnou, mají možnost vyhrát skvělé ceny. Stačí jen, aby vaše články byly pěkné a splňovali několik jednoduchých podmínek. Více informací níže..

 První věc, kterou by jste měli udělat je, že půjdete na tuto stránku - http://www.gamesites.cz/souteze/zobrazit/133-soutez-o-nejstylovejsi-blog-2, zde se přihlaste. Na psaní blogů máte čas od 14.3. do 29.3. (do 15:00), to znamená že pokud jste ještě nenapsali ani 1 článek, tak za tuto dobu můžete napsat krásných 15 článků. Budou se počítat články napsané od 1.3. do 29.3. (do 15:00), 30.3. proběhne vyhlášení na našem webu. Každý z poroty bude moct udělit maximálně 10 bodů. Hodnotit se bude úprava, originalita a také kolik a jaké chyby budete dělat.

Kdo tuto akci pořádá?

 Udělat pokračování této soutěže napadlo mě, ale neobešel bych se bez dalších lidí, kteří mi pomáhají. Soutěže jsme se zhostili my, vaši milovaní redaktoři, kteří byli nedávno přijati. Nebudu vám sem psát kdo všechno do poroty zasedne, protože se chceme vyhnout nějakému nadržování a otravování poroty, každopádně vám můžu říct, že v porotě je 5 redaktorů a Whoik. Nicky redaktorů vám napíšu v článku s vyhlášením.

Odměny pro výherce

1. místo – VIP na TeamSpeak 3 + TeamSpeak 3 ikona “Blogger“                                                         

A poté následující odměny:

            VIP na libovolný Counter-Strike 1.6 server

            VIP na TeamSpeak 3 server

Z výše uvedených odměn si uživatel, který se umístí druhý jednu vybere. Na uživatele, který se umístí třetí poté jedna odměna zůstane.

Bližší informace k vybrání odměn budou sepsány ve vyhlášení…

Navíc, pokud se chcete stát redaktorem, tak Vám tato soutěž opravdu může pomoct!

Dotazy

 Pokud máte nějaké dotazy ohledně této soutěže, tak mě můžete kontaktovat na TeamSpeaku a nebo v tomto topicu na fóru – http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=55&t=43781

Pravidla

  1. V blogu nesmíte používat příliš mnoho vulgárních výrazů.
  2. V blogu nesmíte používat reklamu.
  3. Články ve Vašem blogu nesmí být zkopírované.
  4. Porotci se nesmí účastnit soutěže.
  5. Pokud víte kdo všechno je v porotě, je Vaší povinností to nikomu nesdělovat.
  6. Neotravujete porotce zprávami typu: „Ahoj, přidáš mi prosím body?“. Pokud se tak stane, tak Vám porotce, kterému jste psali udělí 0 bodů.
  7. Zúčastněním se souhlasíte se všemi výše uvedenými pravidly, jejich porušení budeme řešit diskvalifikací a případným banem.

Rady pro účastníky

  • Neopakujte slova, když už tak změňte tvar a nebo použijte synonymum.
  • Text si po sobě vždy 2× přečtěte.
  • Držte se nějaké osnovy.
  • Vtipy krátké, stručné a výstižné.
  • Originalita! To, za co dostanete nejvíc bodů, samozřejmě nemůžete vždy vymyslet něco nového, ale zkuste to.

Nemůžeme vám ve všem radit, toto jsou základy, které by jste měli dodržovat (nemusíte, je to na vás, jsou to pouze naše rady). Doufáme, že se zúčastníte. Všem přejeme hodně štěstí a ať se vám vaše články podaří. Ať zvítězí ten nejlepší! :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář