{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Steam - Free To Play

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Tak a je to tu! Dneska 19.3 Valve na Steamu officiálně představuje svůj první film. Film je pod názvem Free To Play a sleduje příběhy tří profesionálních hráčů. Tento film od společnosti Valve zachycuje problémy a oběti, které musejí hráči na profesionální úrovni podstoupit, aby se stali těmi nejlepšími.

 Free To Play Film

Je to tady: 19.3 18:00

Spoustů z nás na tento den čekali, obzvlášť hráči hry DotA2. Ve Valve se rozhodli natočit film o e-sportu, kde chtějí ukázat, co vše je za potřebí udělat a jaké rizika nese hraní počítačových her. I ty nejlepší měli problémy a dokonce je v některých případech vyhazovali i vlastní rodiny na ulici. Kvůli hraní na profesionální úrovni, se museli vzdát studije a trochu svého života. Celý dokument podporuje český titulky, takže se může podívat i člověk, který neovládá dobře angličtinu.

Do filmu se vybrali tři velice známí kluci.

 


Daniel "Dendi" Ishutin: 

Hraje za tým Natus Vincere (Na'Vi). Na The International 2012 (První turnaj v DotA2), hrál nejčastěji za Semi-Carry, Solo, Ganker. Je označován jako nejlepší hráč na světě na Mid lince a je nejznámější hráč hrajícího za hrdinu Pudge. Díky hraní na piano, se jako malej dokázal velice rychle přizpůsobit na klávesnici a na turnaji si získal reputaci jako nezdolný a kreativní soupeř.

 

Clinton "Fear" Loomis:

Hraje za tým Evil Geniuses (ES). Na The International 2012, hrál nejčastěji za Carry, Utility. Nejčastěji hrál za postavy Lone Druid a Faceless VoidAby prorazil izolaci, se kterou se často američtí hráči potýkají při hraní na nejvyšší úrovni, musel využít všech svých dovedností a těžce získaných zkušeností. Je označován jako nejimpozantnější hráč Doty.


Benedict "Hyhy" Lim:

Jeho poslední tým, kde vystupoval byl tým Zenith. Na The International 2012, hrál nejčastěji za Carry, Solo. Momentálně hraje hru League of Legend. Jeho kariéra začala, když jeho tým vyhrál Electronic Sports World CupProslavil se jako jeden z nejzapálenějších a nejuniverzálnějších profesionálních hráčů.


Každopádně Valve dokáže překvapit. Neplánovaně vydali film dříve a je možné si ho konečně pustit na Steamu a nebo na YT.




DotA2 In-Game itemy, stojí celkem dost peněz, ale Balíček Free to Play je k zakoupení v Dota 2 obchodě a obchodě služby Steam ode dneška a z jeho prodejů získají 25 % výtěžku hráči, o nichž dokument vypráví, a ostatní, kdo přispěli ke tvorbě filmu. Balíček Free to Play bude obsahovat:

  • Fear’s Sven Set
  • Hyhy’s Doom Set
  • Dendi’s Pudge Set
  • Free to Play Wards
  • Free to Play HUD
  • Free to Play Courier

Doufám, že se Vám článek líbí. Já osobně si du okamžitě pustit dokument na který jsem se těšil už velice dlouho a Vám doporučuju udělat to samé. 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář