{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Bungee server

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Viete čo je to bungee server, na čo slúži, alebo prečo by ste si ho mali pridať do Vášho zoznamu serverov v hre Minecraft? Na tieto otázky ale aj na viaceré ďalšie sa pokúsim odpovedať v novinke. Tak hor sa do čítania :)

Bungee server je naozaj jednoduchá voľba ako mať všetky Gamesites servery pod "jednou strechou". Dal by sa jednoducho charakterizovať ako :

"Proxy server, který umožňuje propojit více minecraft serverů mezi sebou tak, že hráči mohou přecházet z jednoho na druhý bez nutnosti se odpojovat. Dále si vede seznam hráčů na všech připojených serverech a také umožňuje jednotnou správu daných serverů (pomocí pluginů například)."

Čo to teda znamená pre vás hráčov? 

Jednoducho si pridáte náš bungycoord server do vášho zoznamu serverov a kedykoľvek budete chcieť si ísť zahrať, tak sa na neho napojíte. Ocitnete sa vo veľkej aréne so 4 hlavnými cestami, pričom každá smeruje k istému druhu serverov.

1. cesta - Creative servery ( nájdete tu všetky creative servery od 1 až po 6 a RealCreative + FLY zdarma)

2. cesta - HeroesXP servery ( nájdete tu servery HeroesXP #1 a HeroesXP #2)

3. cesta - SkyBlock  ( nájdete tu servery SkyBlock #1 a Skyblock #2)

4. cesta - Survival, SkyWars a PvP ( nájdete tu servery SurvivalGames, PvP #1, PvP #2 a SkyWars )

Po tom ako si vyberiete vašu cestu, dobehnete k portálom, ktoré sa nachádzajú na jej konci a skočíte do jedneho z nich podľa toho na aky server z daného modu sa chcete pripojiť. Po napojení na server sa už len klasicky prihlásite a hrajete.  Na pôvodný server sa dostanete prikazom : /server lobby, alebo skočíte do portálu ktorý je na spawne.

 IP Bungee serveru je: 93.91.250.148:27470

Pozor! Server si pamätá, kde ste hrali naposledy a automaticky Vás tam prihlási pri najbližšom pripojení. Preto pre vrátenie sa k portálom napíšte vyššie spomínaný príkaz /server lobby, alebo skočte do portálu.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář