{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak na FURIEN MOD

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
V dnešní novince se dočtete o furien tutoriálu, který pro vás byl připravován již delší dobu a proto si myslím, že bude stát za to. Na tomto "projektu" se podílelo několik adminů, které výjmenuji dole pod článkem. Pokud budete číst, až dokonce dozvíte se jednu zprávu na, kterou čekají všichni furien pařmeni na GS.

Jak jsem již v popisu psal, ADMIN TEAM FURIENS si pro vás připravil tutorial jak pro úplné začátečníky, tak pro zkušenější hráče. Admini se rozhodli předat vám své zkušenosti, aby se stali opravdu dobrými hráči i ti, kteří zatím pokulhávají v oblasti zkušeností a taky nalákat novou krev na furieny, která je potřeba pro budoucnost MÓDU. 

Dočkat se můžete VIDEO TUTORIÁLU jak správně létat, který nikde jinde nenaleznete! Pokud stále váháte jestli je furien tím pravým, tak se snad rozhodnete po zkouknutí tohoto TUTORIÁLU, kde dále naleznete camp zóny, podrobný popis ITEMŮ/SHOPŮ atd... Pokud se vám i to zdá nic moc jako důvod proč začít hrát furieny, tak mám další. Očekávejte v nejbližší době informace o Furien turnaji, kterému zanedlouho započne registrace. 

Odkaz na Tutoriál naleznete zde.

Pár slov na závěr: Hlavní zásluhu na tomto TUTORIÁLU má perník, který ho započal, ale kvůli odchodu z AT ho nedodělal. Naštěstí se našel HeRoY, který se toho chopil po Perníkovi a opět oživil mrtvý projekt Jak na FURIEN MÓD. Později požádal MeTeOr4ze o pomoc s videem a díky tomu dostal TUTORIÁL skoro konečnou podobu. Třešničku dodal Groupleader v podobě wallperu

Doufám, že se vám bude tutoriál líbit a oceníte práci, kterou jsme si s tím dali. Váš HLSA Furienů, Noblemar.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář