{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Free hry na chytrý telefon #1

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím, všichni žijeme v moderní a uspěchané době, ale když už máme nějaká ten volný čas, můžeme si zahrát nějakou tu hru. A pokud nevíte co si zahrát, tak tu pro vás mám těch 5 nej. her, které člověka zabaví na hodně dlouhou dobu a něco se i můžete přiučit. Přeji pěkné čtení a snad vám to pomůže při dalším stahování her.

Zdravím vás ještě jednou u 1. ho dílu našich Free her na telefony. Nebudeme se nadále zdržovat a přejdeme hned k jedné z našich top.

 

Jednou ze zábavných, ale velmi náročných her na trpělivost je Clumsy Bird. Možná si říkáte co je to za hru, a že jste o ni nikdy neslyšeli, ale to je omyl. Tuto hru určitě znáte, pouze pod názvem Flappy Bird.

Clumsy Bird je akční hra, lidmi oceněná skoro 4/5 hvězdičkami, je téměř identická už zmiňované hře Flappy Bird až na prostředí a pár dalších vychytávek, které se teď dovíte. Clumsy Bird nabízí možnost oblékat si svého ptáčka, dát mu barvu peří, klobouček, kravatu a další množství doplňků. Hra tím pádem nabízí možnost obchodu/shopu (nakupování); velmi oblíbený prvek PvP neboli online mód a klasické létaní na přežití.

Není náročná na systém telefonu, ale spíše na nervy hráče, u kterého následně hrozí možnost záchvatu a rozbití telefonu/tabletu atd.. Clumsy Bird má jako Flappy Bird velice jednoduché ovládání; proto, abyste se dostali výš, stačí dotýkat se displeje a hlavně se trefit do mezery, kterou tvoří kmen stromu. Okamžitě co se dotknete kmene, nebo spadnete na zem tak se vracíte na začátek a letíte znovu. Za vzdálenost, kterou uletíte, dostáváte coin-y, za které si pak můžete kupovat už na začátku zmiňované oblečení a další věci.

 

Další F2P oblíbenou hrou na telefony se stala PixWords. Hra je žánru logické (hádanky) hry a krásně osvěží vaší slovní zásobu.

PixWords, zkráceně PW nabízí celkem 350levelů, přičemž se slova nikdy neopakují a 19 jazyků od angličtiny až po litevštinu. Hru hrajete stylem křížovka, s možností nápověd zabudovaných ve hře, nebo webových stránek, kde jsou obrázky a k nim už odpovědi napsané.

PW byla oceněna celkem 4.5 hvězdičkami a tak se během chvilky dostala do nejstahovanějších her. Pokaždé, kdy vyluštíte jedno slovo, se vám přičte jeden Coin, za který si pak můžete koupit nápovědu a přidá se vám písmeno k jinému obrázku a tak se postupně vyluští celá křížovka. Jedním z velkých + je také to, že hra dokáže zabavit na hodiny!

 

BadLand, neboli v překladu špatná země/půda je tzv. INDIA hra, což znamená, že není závislá na ostatních. Díky tomu se dostala vysoko i za pomoci 4.3 hvězdiček, které jí dali hráči.

Hra nabízí 10 jazyků a je žánru Akce. Hra má takřka neomezené možnosti, ať už od vybrání postavičky (Android nebo létající kulička) po MultiPlayer, který nabízí hru pro 2 až 4 hráče. Upozorňuji, že telefony, které nemají multi-toutch (3/4+ více dotyků najednou) mají smůlu a budou si muset vystačit s 2hráči, nebo jeden bude na místě.

Létá se dotýkáním obrazovky a cílem hry je doletět k "cucadlu"/cíli s co nejvíce kuličkami/androidy. Abyste prožili co nejlepší atmosféru hry, tak doporučuji hrát hru na tabletu, nebo na velkých telefonech. Tudíž čím větší tím lepší. 

 

Smash Hit, tak se jmenuje naše další hra, která byla oceněna 4.3hvězdičkami celkem 900.000 lidmi a je to jedna z nejúspěšnějších arkádových her na mobil.

Cílem této hry je prostřílet si cestu kuličkami a tak se dostat k cíli. Abyste se k cíli dostali, však nemusíte použít všechny kuličky, a tak je na vás jestli se raději ladně budete vyhýbat překážkám, které tvoří skleněné desky, nebo všechno rozstřílíte.

3D grafika dodává pocit krásného prostředí, které si lze vychutnat i na ne moc výkonných telefonech. Vývojáři se při tvorbě této hry drželi heslem: V jednoduchosti je síla. A to se jim opravdu povedlo.

 

A poslední hrou, kterou vám nyní doporučím je Dumb Ways to Die. Tato hra, založená na 2D grafice vám krásně protáhne svaly (prsty) a prověří vaše reflexi.

Abyste se dostali, co nejdál musíte využít maximálně tři životy. Hra obsahuje celkem 15 miniher, které se postupně ztěžují. Hra stejně jako Smash Hit není moc náročná a proto si ji lze zahrát takřka na jakémkoli telefonu s OS Android.

Nadále musím upozornit, že telefon, který nemá multi-toutch neprojde zablokováním úniku krve a tak po třetím zobrazení této minihry je jasné, že jste skončili.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář