{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

EU LCS Playoffs

dne 16.09.2014 pro sekci GS
EU LCS Playoffs je za námi! A kdo se stal evropským šampionem? Dozvíte se v článku, kde budou k dispozici i videa a to nejenom z finále, ale také z klání o třetí místo. Mimo jiné se podíváme na první univerzitu League of legends, která byla založena v Číně. Více již v článku!

EU LCS Playoffs je za námi! A kdo se stal evropským šampionem? A kdo naopak zklamal? 

Fnatic - vítězové EU LCS PLAYOFFS

Tým Fnatic se stal vítězem evropské LCS playoffs. Ve finále zdolali celek SK Gaming, kde se střetli se svým bývalým supportem nRatedem. Oba týmy byly ve finále zaslouženě, neboť v základní části obsadili první dvě příčky. Základní část vypadala následovně:

1. SK Gaming (18W - 10L)

2. Fnatic (17W - 11L)

3. Alliance (16W - 12L)

4. Roccat (15W - 13L)

5. Gambit Gaming (14W - 14L)

6. Copenhagen Wolves (13W - 15L)

7. Supa Hot Crew (10W - 18L)

8. Millenium (9W - 19L)

(zeleně označené týmy postoupily do playoff bez předkola, červené týmy se do playoff nedostaly)

Playoff vypadala následovně:

Ve čtvrtfinálových klání porazili Roccati jasně Gambit Gaming 2-0 a Alliance zvítězila nad Copenhagen Wolves 2-1. Gambit Gaming velice zklamal své fanoušky a teď si hrabe na své dno. Velice mile překvapili Roccati, kteří sice v semifinále těsně (2-1) prohráli nad SK Gaming, ale o třetí místo si zpravili chuť a převálcovali Alliance 2-0. Fnatic potvrdil svou vzrůstající formu, kterou pocítil celek Alliance, když prohráli 2-1.

Finálové zápasy

Game 1

Game 2


Game 3

 

Game 4

 

Fnatic tedy zvítězil 3-1 a stal se tak vítězem EU LCS Playoffs. Neskutečné speary od xPekeho za Nidalee otočili průběh hry v prospěch Fnatic. Výborně zahraná Sivir v podání Rekklese. Oba dba jmenovaní se dostali do ALL-STAR týmu za evropu. ALL-STAR nás čeká začátkem května v hlavním města Francie - Paříži. Veliký obdiv získal také sOAZ, jenž 3x za sebou zahrál Lulu na topu. Velikou pochvalu si také zaslouží Cyanide a yellowstar.

Zápasy o 3. místo

Game 1

Game 2

Roccati překvapili na celém turnaji a domů si vezou cenné třetí místo, když zvítězili nad Alliance jasně 2-0. Naopak kdo zklamal, je ruský celek Gambit Gaming...

První vysoká škola League of Legends

League of Legends je vážná věc. První vysoká škola specializující se na nejhranější hru na světě otevřela své dveře v Číně.

Vysoká škola se nachází v Songjiang University District of Shanghai - v Číně. Je zde sedm dalších vysokých škol ve stejné oblasti, které pomohou LoL univerzitě s žadateli náboru ze studentské populace. Ale něco mi říká, že do náboru bude dost uchazečů a nebude v tom problém, opravdu.                                                                                                                                                                                   
Univerzita nabízí vše, co typický vysokoškolský kampus. Jsou zde i velké pokoje pro ty, kteří tu chtějí bydlet na koleji. Mimo jiné školský areál skýtá kavárnu. Učebny jsou vybaveny počítači Alienware a Razer doplňky. Výukový program se zaměří na one-on-one instrukce, na rozvoj důležité týmové práce a vůdčí schopnosti, kromě správných mechanik hry. Vysoká škola najmula profesionální e-Sports hráče, trenéry. Takže, kdo se stěhuje do Číny? 
 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář