{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Curvefever Turnaj

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny fanoušky. Chtěl bych Vás pozvat na vůbec první turnaj pro veškeré hráče ve hře Curvefever u nás na Gamesites.cz. Pro některé z vás je curvefever novinka, pro některé už známa hra, ale vítaný je úplně každý. Více informací ohledně turnaje se dozvíte uvnitř novinky.

Co to je Curvefever?

Ne, není to sprosté slovo. Je to multiplayerová hra pro 2 – 8 hráčů. Dá se říct, že je to takový snake (had), pro více hráčů. Ovšem váš ¨had¨ se neovládá jen do čtyř směrů, ale do všech stran. Všichni hráči jsou na herní pole vypuštěni současně. Vaším cílem je vydržet živí déle než ostatní hráči. Čím déle přežijete tím více bodů za dané kolo dostanete. Hra končí momentem, kdy nejlepší hráč dosáhne určené hranice bodů.

Zároveň musí mít náskok minimálně 2 body před hráčem na druhém místě. Pokud nemá náskok dvou bodů, hraje se tak zvaný TAI BREAK, hrají ho všichni hráči, dokud jeden nejlepší nebude mít náskok dvou bodů. Jedna takováto hra obvykle netrvá více než 20 minut. Celou hru ještě zpestřují bonusy, které hráči berou. Dělí se podle barev.

Bonusy

Zelené – Když vezmete zelený bonus, působí pouze na vás, na nikoho jiného.

Červené – Působí na všechny soupeře, jediný na koho nepůsobí je právě hráč, který si ho vzal.

Modré – Působí na všechny hráče bez jakékoliv výjimky.

 

TURNAJ

Turnaj se bude odehrávat 17.5.2014 od 16:50 na našem TS3 (ts.gamesites.cz) úplně nahoře.

Systém

Pro hraní je nutné být zaregistrován na www.curvefever.com (registrace nezabere více než 5 minut). Kapacita hráčů je 48 hráčů + 15 náhradníku v případě velkého zájmu jsem schopen turnaj rozšířit o 24 hráčů.

Hráči budou rozdělení do 8mi skupin po 6ti hráčích. Před zahájením je nutné aby zakladatel místnosti nastavil hru na herní pole Full a bonusy Basic. (více infa v podrobných pravidlech níže)

Z každé skupiny postupují 3 nejlepší do dalších kol, dokud nebude jedna finálová skupina, kde první 3 hráči vyhrají zajímavé odměny.

Ceny

  1. Místo - EVIP na libovolný server + Ikonka na TS3
  2. Místo - EVIP na libovolný server
  3. Místo - VIP na libovolný server

Důležité odkazy:

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář