{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jailbreak Fotball Cup - shrnutí

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Fotbalový turnaj na Jailbreaku je úspěšně za námi a ti kdo se jej neúčastnili mohou pouze litovat. K vidědní bylo mnoho zajímavých zápasů a skvělých výkonů jednotlivých hráčů. Těmi nejlepšími se nakonec stali hráči týmu Baník pi*o, kteří tak ukázali Baníku, jak se má hrát o záchranu. Kéž by si od našich chlapců vzali příklad.

Celkově se mělo zúčastnit až 29 týmů, ale 5 z nich se ani nedostavilo. Nakonec jsme museli změnit způsob play off. Postupovaly první dva týmy z každé skupiny. Hned první den, co se odehrávaly první zápasy, jsme se zpozdili. V play off jsme nečekali, že ani v prodloužení dva týmy mezi sebou nerozhodnou zápas, tak jsme po šesti minutách prodloužení stopli zápas a řešili jsme, jak zápas rozhodnout.

Penalty nám nevyšly, tak jsme to řešili ještě jedním prodloužením, kde hráli jen dva hráči z každého týmu (brankář + střelec). Takto jsme jednali ještě jednou. V semifinále proti sobě nakonec hrály týmy Hroší Team vs. Žaludovci a #4stars vs. Banik Pi*o.

Do finále postoupili Žaludovci a Banikovci. Banikovci porazili Žaludovce po dvou zápasech celkovým skórem 11:13. Ve finále se gól na půdě soupeře počítal za dva, proto se hrály dva zápasy. Žaludovcům tedy chyběl jen jediný gól k remize. Třetí místo obsadil tým #4stars.

 

Konečné pořadí:

  1. Banik Pi*o
  2. Žaludovci
  3. #4stars
  4. Hroší Team
  5. Jailbreakčtí Rytíři
  6. DreamTeamGays
  7. Sme naj(eba*i)
  8. VychodnareaHandlova
  9. *Wut*
  10. -Legendary-

Nejlepším brankářem se stal Maiky z týmu #4stars

Nejlepším střelcem se stal Fenomen z týmu #4stars

Ohlasy kapitána vítězů:

Wtf?!

Byl to super turnaj. Dohromady z postupujících jsme skončili 15-tí z 16-ti, ale přeci jsme to vyhráli a to zaslouženě :D :D. Turnaj by se mohl určitě opakovat :). A také chci poděkovat organizátorům za jejich ochotu, že turnaj uspořádali :) Díky za turnaj :) :D

Ohlasy nelepšího střelce:

Fenomen

Na začiatok chcem poďakovať najmä organizátorom, že sa do niečoho takého pustili a aj zúčastneným, že som si s vami mohol trošku pokopať "ten míček" na Jailbreaku. Keď som začínal tento turnaj, ani som nedúfal, že niekam postúpim a nie to, že ešte vyhrajem cenu za najlepšieho strelca. Counter Strike som zapol asi po 100 dňoch takže som predpokladal, že si v 1. kole prídem zakopať a to je všetko, no nakoniec sme to dotiahli na pekné 3. miesto. Ďakujem ešte raz všetkým, ale najmä môjmu tímu (J4N1, Sail ala Devil, Akken a perfektný brankár Maiky). Dúfam, že v budúcnosti sa znova stretneme a zahrajeme si znova. 4#stars!

Slovo organizátora na závěr:

Já jen doufám, že se turnaj bude opakovat a že se příště poučíme z chyb. Chtěl bych poděkovat adminům SmajlikCZE, hTcinfo, TukyeSpin, TheRohlikar, Wtf?!, MimaRrRr, a dalším za pomoct. Pokud jsem vás nezveřejnil, nezlobte se, byl v tom trošku zmatek. Pomoct přišli i dva hráči z JailBreaku, těm taky děkuji.

Mě osobně se turnaj líbil, kolikrát jsme se zasmáli a kolikrát jsme to i chtěli zabalit, ale dotáhli jsme to až do konce. Hodněkrát se nám bugoval míč, ale přežili jsme to. Jen mě štvalo, že jsme nehráli původně na mapě jali_luxur_v3, která má pěkné fotbalové hřiště. Kvůli technickým problémům jsme si tedy zahráli na mapě jb_rush.

Oficiální stránky turnaje: http://gs-turnaj.webnode.cz/vysledky-tabulka/

Ať už se vám turnaj líbil nebo ne, vyjádřete svůj názor do komentářů, určitě nás to potěší. Děkujeme Diesovi a Skinnymu za parádní organizaci, u dalšího fotbalového turnaje na viděnou.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář