{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Knife mód #1

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zdravím, já jsem Rainox a dnes jsem se rozhodnul, že vám představím jeden suprový mód do hry Counter-Stike 1.6, tento mód se nazývá "Knife mód", dnes si probereme stručně o co v tomto módu vlastně jde, o čem je a co všechno znamená a samozřejmě, o čem si budeme povídat přístě :)

Zdravím, já jsem Rainox a jak už je výše napsáno, rozhodl jsem se vás seznámit s Counter-Strike 1.6 módem - konkrétně se bude jednat o Knife mód. Dnes si stručně vysvětlíme, o co v tomto módu jde, a co obsahuje.

Co je to vlastně Knife Mód?

Jednoduše je to mód, kde máte k dispozici jenom nůž (Knife) + nějaké bonusy, skiny nožů a tak dále. O tom si budeme povídat později. V tomto módu se hrají mapy, na kterých máte pouze 1 nebo 35 životů. Na GameSites máme momentálnš 6 Knife serverů. :)

A teď už se dostáváme k zabíjení. Náš nůž má dva způsoby úderu (Attacku). První je základní útok a ten se nazývá  „Slash“, který je rychlý a zraňuje za 15 životů, do hlavy za 60.Druhý úder, "defaultně" pravým tlačítkem, který se nazývá „Stab“, je o něco pomalejší, ale zraňuje za 65 životů, do zad za 190 a do hlavy za 260.

Na serveru se však občas objeví náhodně tak zvané „FUN kolo“, které je buď Slash, a nebo Stab. Pokud je např. Slash Fun kolo, tak můžete útočit pouze slashem, na jakékoliv mapě (1hp, 35hp). A to samé, akorát že Stab Fun kolo, kde můžete útočit pouze stabem, opět na jakékoliv mapě.

Mnoho lidí se ptá co je to vlastně Cfg nebo-li Config, jak ho zapnout, kde ho sehnat a tak dále. Config je vlastně "vaše nastavení hry", které vám různě mění hru (pouze pro Vás). Do Configu se přidávají různé věci, od nastavení k scriptům, které v dnešní době používá už snad každý, až po rychlost myši. Config spustíme tak, že napíšeme do console "exec JmenoConfigu.cfg". Config musíme mít uložený ve složce cstrike, můžete si ho také vytvořit sami, nebo si ho někde na internetu stáhnout, ale pozor, některé configy vám mohou změnit nastavení hry k nepoznání! Proto si na to dávejte pozor! Mnoho hráčů píše, že nemají žádný Config, ale to není pravda, každý kdo hraje hru má config, ať už stažený/upravený, nebo základni (tzv. Default) kam se nám ukládá naše nastavení hry. Do "defaultního" Configu se nám také přidávají "bindy" (příkazy Counter-Striku na danou klávesu), a mnoho dalšího.

Na serveru je také VIP, jako na většině GameSites serverů. Každý VIP hráč má speciální skin Lary Croft (obrázek č.1) a Smithe (Obrázek č.2). Kromě VIP skinů máte, jako VIP, k dispozici více položek v Shopu, než normální hráč bez VIP. V shopu se nachází různé knife skiny, (k některým je přidán i speciální zvuk), potom Trail, Grow a různé schopnosti (Snížená gravitace, Bunny Hop, Neviditelnost,..) Ale o tomto si budeme povídat až příště. Příště si také povíme různé styly hry a jak hrát a být jeden z nejlepších.



Pro dnešek to bude snad vše. Stručně jsem vám popsal, co je to vlastě Knife mód, snad jste se něco nového dozvěděli. Příště si popíšeme podrobněji Shop a různy styly hry a způsob hraní, jak už bylo výše uvedeno. Děkuji za přečtení, přeji hezký zbytek dne.

Odkazy

Sekce Knife serverů:  http://www.gamesites.cz/forum/viewforum.php?f=600
                                   (Zde můžete psát nápady na zlepšení Knife serverů apod.)

Knife servery:  http://www.gamesites.cz/counter-strike-1.6/servery/

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář