{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO vs. Gamesites.cz

dne 16.09.2014 pro sekci CS:GO
V dnešním článku se dozvíte, jaká je budoucnost hry Counter Strike: Global Offensive na našem portále. Především se jedná o budoucnost nejbližší, kdy spouštíme dva nové projekty, které jsou s hrou CS:GO přímo spjaty. Podílet se na těchto projektech můžete i vy, jak, to si přečtete uvnitř novinky.

Už to vypadalo, že Gamesites.cz a CS:GO nebudou zrovna kamarádi. Nicméně i když se prvotní servery neuchytily, my jsme na CS:GO nezaneveřeli. A proto přichází nový impuls, který všechny příznivce nového cska jistě zaujme.

Možná očekáváte spuštění nového serveru, ale než přijde něco takového, musí se nejprve semknout komunita a potvrdit, že něco takového má smysl na Gamesites dělat.

Proto začínáme postupnými krůčky, které snad povedou ke kýženému výsledku. Oba z projektů se týkají Itemů, které můžete při hraní GOčka získat.

CS:GO Trade

Určitě mnoho z vás má vysněnou nějakou zbraň nebo se naopak potřebuje zbavit těch, které se mu nelíbí. A proto můžete využívat na steamu možnosti obchodování nebo vyměňování s jinými hráči. Prodávání na marketu je ale často ztrátové, a tak byste se měli uchylovat k vyměňování svých Itemů za jiné.

Ale není jednoduché najít správného obchodníka na druhé straně, který nabízí přesně to, co vy požadujete. A proto jsme pro vás založili Facebookovou skupinu, kam můžete psát své požadavky anebo naopak nabízené produkty.

Komunikace díky Facebooku může být rychlá, ale může se tam později vaše nabídka ztratit, a proto můžete využít taky nově vytvořenou sekci na foru ZDE.

Můžete si tam pohodlně založit topic se svou nabídkou či požadavkem a čekat, jestli se vám někdo ozve. Při obchodování buďte obezřetní před podvodníky a pokud si nejste něčím jisti, kontaktujte naše CS:GO Supporty na foru nebo na TS, kteří vám rádi pomohou.

Na Teamspeak serveru je také založena sekce CS:GO a dvě podroomky přímo pro výměnu itemů. Můžete je při obchodování využít, abyste si byli jisti, že všechno proběhne hladce.

CS:GO Bets

Další varianta, jak se zbavit svých itemů nebo naopak nové nabýt, je sázení na zápasy právě ve hře CS:GO.

Na sázení je vyhrazena speciální stránka http://csgolounge.com/, která je oficiálně pod záštitou steamu, proto se nemusíte bát jakéhokoliv podvodu.

Návod, jak se na stránce orientovat a zapojit se do sázení sepsal Egi na našem foru ZDE.

Nicméně není jednoduché vybrat pro tip správný tým, a proto vám je k dispozici další nová Facebook stránka, kde vám naši znalci pomůžou vybrat ten správný tým, na který vsadit.

Diskutovat ohledně sázek můžete také na našem foru ZDE.

Pokud byste si s čímkoliv nevěděli rady, na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz) jsou vám k dispozici CS:GO Supporti, kteří vám se vším rádi pomohou. Těšíme se na vás při společném obchodování či sázení.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář