{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hlas Jailbreaku na Gamesites

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
V televizích zuří válka pěveckých soutěží a tento trend se nevyhnul ani našemu portálu a konrétně Jailbreak serverům. Budete tak moci prokázat svůj talent anebo se prostě vyblbnout před kamarády. Hlavně jde o zábavu a tu zažijete určitě. Adminem této soutěže je Smajlik a ten vám sepsal do novinky veškeré podrobnosti, co se týče soutěže.

Zdravíme všechny hráče módu JailBreak na Gamesites.cz. Připravili jsme si pro vás novou soutěž. Jak už z názvu vyplývá, jde o karaoke soutěž, s názvem Hlas Jailbreaku!

Systém Soutěže

Soutěž se bude odehrávat nejspíše (6.,7. a 8.. června 2014) podle účasti. Účastníci soutěže budou muset získat co nejvíce bodů a z nich postoupí jen ti, kteří se umístí na nejlepším místě s bodováním.

V určitý čas, se sejdeme na serveru. Heslo od serveru vám bude posláno do PM na webu. Prosím heslo nerozesílat nikomu. U koho zjistíme, že ho rozeslal, tak dostane trest. Kdo se opakovaně bude připojovat na server bez povolení organizátorů a neměl by tam být dostane BAN. Nevhodné chování nebude tolerováno tzn. KDO NA SERVERU NEBUDE POSLOUCHAT ORGANIZÁTORY A BUDE DĚLAT PŘI ZPÍVÁNÍ VZPOURU/HLUK DOSTANE BAN + Diskvalifikace.

Maximální počet získaných bodů za zpěv je 10, celkem je možno získat 40 bodů. Z každého jailbreaku postoupí do dalšího kola X zpěváků. (Dopíšeme, uvidíme podle zájmu).
1. Kolo proběhne v sobotu 7.6. 2014 v 15:00


Zpívat můžete písničky ze Simonmenu, můžete zabeatboxovat, zarapovat nebo něco vlastního.

Registrace

Jak se registrovat naleznete ZDE v tomto topicu. Tam najdete i vše ostatní. Organizátoři si vyhrazují právo změnit datum a počet účastníku.

Termín

7. a 8. Června 2014

Místo

Bodovací část – JailBreak #1 - #9
Finále - Jailbreak #4 

Ceny

  1. Místo – Extra VIP na libovolný CS 1.6 server + ikonka „Hlas Jailbreaku“
  2. Místo – VIP na libovolný CS 1.6 server
  3. Místo – VIP na libovolný JailBreak server

 

Topic si sledujte, pro případné doplnění nebo změnu informací.

Po celou dobu turnaje bude server zamčenýHesla budou den předem poslány soutěžícím do PM na webu (soukromá zpráva). Je zakázáno sdělovat hesla ostatním, kteří se neúčastní.


Přeji všem účastníkům pevné nervy a co nejlepší výkon! S pozdravem organizátoři Smajlik a Lukasek!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář