{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Steam Novinky #4

dne 16.09.2014 pro sekci GS
A je tu po dlouhý době zase článek s novinkama o Steamu. Hlavní článek se bude týkat hry DotA2, Valve a chystaného The International 2014. Dále bude na řadě jedno slevové šílenství. A vydání nové hry na kterou se někteří z vás už dlouho těší. Hra nese název Watch Dogs! Tak přistupte blíž a podívejte se na Steam Novinky #4.

Vítám vás u nového článků na Steam Novinky v pořadí již čtvrtý díl. Dneska to bude velmi zajímavý a osobně si myslím, že vás příjemně překvapím. Tak jdeme na to.

 The International 2014 (TI4) je největší DotA2 turnaj. V minulém roce byla celková cena 2.874.380$ (Hlavně díky Compendium - Knížka, více se dozvíte dole.), což udělalo turnaj The International 2013 největším Prize Tool turnajem v e-sportu. Tenhle rok se udělali kvalifikace úplně jinak než minulej rok a bylo pozváno rovnou 11 profesionálních teamů, plus 4 teamy, kteří hrají v kvalifikacích (Amerika,Evropa,Čína,JV Asie), přičem každá kvalifikace se hraje v jiných dnech, což znamená, že se nehraje Amerika a Evropa v jeden den. Celý turnaj se bude pak odehrávat 18.-21. července/jůla.

Bohužel v TI4 nebude žádný český ani slovenský team (Jsme asi moc špatní :D) a naopak tam budou určitě jedni z nejznámnějších teamu jako Na'Vi, Alliance nebo Fnatic.

Jako minulý rok bude zase interaktivní přehled v podobě knížky (Compendium), kterou si musíte koupit za 7,19e (cca 200Kč z toho 2,50e jde na TI4). Knížka se vám vyplatí z důvodu bonusů, které Valve těmto hráčům dávají. Funguje to na princip toho, že pokud Valve vybere určitý počet peněz (Prize Pool), otevře nějaké bonusy. Některé jsou pro všechny hráče, některé jsou jen pro hráče co mají Compendium. Tož není vše k čemu vám Compendium je. V přehledu máte úkoly za které získávate body (Ty se dají i koupit, ovšem není to levné.) za které máte nějakou úroveň. Za určité úrovně v Compendiu dostáváte předměty, které dostanou jen vlastníci přehledu.

Takhle bude vypadat místo kde se turnaj bude hrát.

Valve čekalo že maximální Prize Pool pro tenhle rok, by mohlo být až 6.000.000$. Na výběr tolika peněz mají 2 měsíce (cca). Ale kdo by to řekl. Za pouhý jediný den se vybralo 3.000.000$! Čímž je tahle částka rekordně největší kdy e-sport zažil. To není ale vše, za pět dní se vybralo 5.000.000$ a všichni začali jásat. Obzvlášť Vlave, které bude pořád turnaj s největší hlavní cenou, která kdy byla. Uběhlo dalších 5 dní a Valve se dočkalo své částky, kterou si mysleli že vyberou (Ač si mysleli, že tolik peněz se nemůže vybrat). Momentálně v tuhle dobu je vybráno 6.208.664$ a cena stále rychle stoupá.

Ovšem bonusy o kterých jsem psal, byli jen do částky 6.000.000 a Valve se tedy rozhodlo, že bonusy budou rozšířeny do částky 10.000.000$. Sám osobně jsem zvědavej za kolik miliónu dolarů se bude v tomhle turnaji hrát a s jistotou mohu říct, že takový Prize Pool nebude mít hodně dlouho žádný turnaj, ovšem to si řekneme v jiném článku, který se chystá. Každopádně se přesouváme dál a to ke hře Watch Dogs.

 

Hra na kterou všichni dost dlouho čekali (Obzvlášť ti co si ji předobědnali před rokem, jako můj kamarád :D). Ale konečně by to tu mělo být. 27.května/máje. Co se ví, tak by hra Watch Dogs měla mít i české titulky. Ovšem požadavky, to je celkem síla, když to tak řeknu. Hra na Steamu stojí momentálně 49,99e (Předobjednávka), ale pozděj bude stát 59,99e. Pokud si hru předplatíte přes X-Zone, tak dostanete patřičné bonusy. Na Watch Dogs možná bude recenze, takźe se nechte překvapit a poslední věc na kterou se podíváme je slevové šílenství.

Hra X Rebirth 2.0 je momentálně v dobré slevě. Je zlevněná o 50%Nabídka končí v pátek v 19.00 středoevropského času. Hra bohužel nemá ani české a ani slovenské titulky.

  • X Rebirth - 24,99e (Dřív 49,99e)
  • X Rebirth CE Edition  - 21,49e (Dřív 64,99e)
  • X Rebirth Collector's Edition Upgrade - 7,50e (Dřív 15e)
 
Tak to je pro dnešek vše. Bylo toho zase hodné ohledně DotA2, ale co, hru vytvořilo Valve a někteří o to rádi stojí. Ostatní je slabší, ale nezoufejte. Steam Novinkám konec není.
Děkujů za přečtení, pokud se článek líbil budu rád o ohodnocení, abych věděl pro příště co zlepšit. Ještě jednou díky a přeji zbytek krásného večera. :)


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář