{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO DreamHack

dne 16.09.2014 pro sekci CS:GO
Začíná léto a sním největší Turnaj na světě. DreamHack Summer 2014 ve městě Jönköping (Švédsko). V následujícím článku vám malinko přiblížím nedávnou historii DreamHacku (dále jen DH) a také teamy, které budou nejvíce dominovat na tomto turnaji ve hře CS:GO. Více vám nebudu prozrazovat a tak vám přeji pěkné čtení a snad se s někým v Jönköpingu setkám.

Co je to DreamHack? Velice důležitá otázka pro ty, kteří nevědí o co „go“. DH je největší turnaj světa (herní), kde se v CS:GO Turnaji hraje o neuvěřitelných 250.000$ což je v hrubém přepočtu 5 milionů korun! Má dokonce zápis v Guinessově knize rekordů v počtu zapojených PC na jednom místě. (17.0000) 

Tento festival s živými koncerty, mnoha představení, různými soutěžemi a i hlavním turnajem je tzv. nazýváno eSport. DH je uspořádán dvakrát ročně tentokrát na Elmia Exhibition v Convention Centre ve městě Jönköping ve Švédsku. Nedávno jste se dověděli, že se do turnaje dostaly teamy Reason a AliGon. Kritici zveřejňují, že se od teamu Reason nic jiného nečekalo, ale rázem je zaskočil postup teamu AliGon a né SK-Gaming.
3 největší favority na tento DH jsou z leva NiP, Titan a Virtus.Pro
Přecházíme k hvězdičkám, které se vyjasní na tomto turnaji. Jednoznačně do Jönköpingu dorazí NiP (vítěz WinterDH2013), Virtus.Pro (vítěz Katowice2013), Titan a další teamy. Koho však na turnaji neuvidíme, jsou Dignitas z důvodu takového, že dělají závěrečné zkoušky, ale to oni nemohou ovlivnit. Je to škoda, protože i tento team by dokázal DH ovlivnit.

Když už jsme si pověděli pár teamů tak si také upřesníme o, co se vlastně hraje. Většina teamů jako jsou NiP a V. P jdou jednoznačně po penězích a většina těch „podřadných“ teamů si jdou vyzkoušet jaké to je hrát v takovém prostředí a nasbírat co nejvíce zkušeností. Už se dostáváme k výhrám a ty vypadají takto:

1. $10.000
2. $5.000
3-4. $3.000
5-8. $2.000

Tyto absurdní výhry jsou pouhým zlomkem toho, co bylo na DH-Winter 2013 a v Katowicích! Celkové peněžní odměny dávají 30.000$ a když to srovnáme s Dota2 turnajem, který má výhru cca 1.000.000€ tak je CS:GO zahanbeno.

       Jako poslední na co se dnes podíváme, je stream a další. Určitě se budete chtít dívat na tyto zajímavé zápasy, které i vám mohou pomoci. Na vše se můžete dívat na tomto twitchy: http://www.twitch.tv/dreamhackcs (HD Kvalita) a poslouchat slavné moderátory kterými jsou:
Anders Blume
Tomi ‘lurppis’ Kovanen
Auguste ‘Semmler’ Massonat
Duncan ‘Thorin’ Shields

Určitě také nesmíme zapomenout na sázky, které podporuje http://csgolounge.com a tak vyhrávat nebo i prohrávat naše skiny. GL&HF a ať vyhraje ten nejlepší!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář